-
June 27th, 2013, 08:44
پاسخ : درخواست راهنمایی جهت افزایش درایو c در win 2008

نوشته اصلی توسط
servervds.com
با سلام
شما همان بربید سرور نیستید ؟
بله چطور مگه؟
-
-
June 27th, 2013 08:44
# ADS
-
June 27th, 2013, 08:45

نوشته اصلی توسط
hassan5099
دسترسی به سرور دارید
یا فقط vps دارید
دست رسی به سرور دارم
-
-
June 27th, 2013, 08:47

نوشته اصلی توسط
iran-hosting
ساخت یک درایو مجازی (VHD)
برای ساخت درایو مجازی VHD با نگه داشتن Win+R پنجره Run را باز می کنم و عبارت “diskmgmt.msc” را وارد می کنم.

از منوی بالا صفحه به Action بروید و Create VHD را انتخاب کنید.

حال باید یک مکان برای فایل VHD مشخص کنم و همچنین انتخاب حجم درایو نیز از اوجب واجبات است که صد البته از ۲۰ گیگابایت کمتر هم به آن حجم اختصاص نخواهم داد. دقت می کنم که برای کارایی بالاتر گزینه fixed size را انتخاب کرده باشم.

حال ویندوز تمام سعی خود را برای ساخت VHD به کار می برد تا نکند من را از خود ناامید کند! روند کار در نوار Status bar کاملا به همراه درصد پیشرفت مشخص است.

پس از آن که دیسک مجازی ام ساخته شد به لیست پارتشن های من در Disk Management افزوده خواهد شد. من هم برای initialize کردن آن بر رویش کلیک می کنم و گزینه اول Initialize Disk را انتخاب می کنم.

اکنون partition style را بر روی MBR(Master Boot Record) قرار می دهم و با فشردن کلید OK خارج می شودم.

پس از آن که در بالا Style پارتیشن را مشخص کردم نیاز دارم که درایوم را گاو پیشانی سفید کنم و برای آن یک نام برگزینم. برای این کار هم بر روی پارتیشن مجازی جدید التاسیس که هنوز به رنگ مشکی است و قرار است آن را آبی کنم کلیک راست می کنم و “New Simple Volume” را انتخاب می کنم.

حال که پنجره جادویی باز شد می بینم که همه چیز به صورت پیشفرض عالی است و تنها چیزی که کم دارد یک نام با مسما است تا با باقی درایوها اشتباه نشود. من هم نام وزین ویندوز ۸ را بر آن می نهم تا ببینیم در آینده چه می شود. شاید پدربزرگش نامش را به چیزی دیگر تغییر داد!

حال یک پارتیشن مجازی VHD دارم که رسما با یک هارد درایو مجازی مو نمی زند! این یک سیب که از وسط آن دوچرخه رد شده باشد.

دیدید گفتم! انگار دو قلوهای همسان هستند با هارددیسک و پارتیشن واقعی!

چیزی سر در نیاوردم
-
-
June 27th, 2013, 08:49

نوشته اصلی توسط
smail_f
سلام
اگر به سرور دسترسی دارید و هارد درایو c بسته نباشد شما میتوانید با اضافه کردن هارد درایو c را حجم بیشتری بدهید .
و در وی پی اس با نرم افزار پارتیشن هارد اضافه شده را به درایو c اضافه میکنید
اگر مشکلی داشتید میتونید سرور را برای من پ خ کنید من برای شما انجام میدهم
ممنون داداش گلم میشه لینک دناولد برنامه را بزاری
-
-
June 28th, 2013, 09:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
berbid_vps
ممنون داداش گلم میشه لینک دناولد برنامه را بزاری
بهترینبرنامه برای این کار
EASEUS.Partition.Master.v9.0.Server.Edition
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
June 28th, 2013, 21:01

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
بهترینبرنامه برای این کار
EASEUS.Partition.Master.v9.0.Server.Edition
تو گوگل سرچ کردم پیداش کردم اما رو وی پی اس نصب نشد اگه برنامشو بزاری ممنون میشم
-