ساخت یک درایو مجازی (VHD)
برای ساخت درایو مجازی VHD با نگه داشتن Win+R پنجره Run را باز می کنم و عبارت “diskmgmt.msc” را وارد می کنم.

از منوی بالا صفحه به Action بروید و Create VHD را انتخاب کنید.

حال باید یک مکان برای فایل VHD مشخص کنم و همچنین انتخاب حجم درایو نیز از اوجب واجبات است که صد البته از ۲۰ گیگابایت کمتر هم به آن حجم اختصاص نخواهم داد. دقت می کنم که برای کارایی بالاتر گزینه fixed size را انتخاب کرده باشم.

حال ویندوز تمام سعی خود را برای ساخت VHD به کار می برد تا نکند من را از خود ناامید کند! روند کار در نوار Status bar کاملا به همراه درصد پیشرفت مشخص است.

پس از آن که دیسک مجازی ام ساخته شد به لیست پارتشن های من در Disk Management افزوده خواهد شد. من هم برای initialize کردن آن بر رویش کلیک می کنم و گزینه اول Initialize Disk را انتخاب می کنم.

اکنون partition style را بر روی MBR(Master Boot Record) قرار می دهم و با فشردن کلید OK خارج می شودم.

پس از آن که در بالا Style پارتیشن را مشخص کردم نیاز دارم که درایوم را گاو پیشانی سفید کنم و برای آن یک نام برگزینم. برای این کار هم بر روی پارتیشن مجازی جدید التاسیس که هنوز به رنگ مشکی است و قرار است آن را آبی کنم کلیک راست می کنم و “New Simple Volume” را انتخاب می کنم.

حال که پنجره جادویی باز شد می بینم که همه چیز به صورت پیشفرض عالی است و تنها چیزی که کم دارد یک نام با مسما است تا با باقی درایوها اشتباه نشود. من هم نام وزین ویندوز ۸ را بر آن می نهم تا ببینیم در آینده چه می شود. شاید پدربزرگش نامش را به چیزی دیگر تغییر داد!

حال یک پارتیشن مجازی VHD دارم که رسما با یک هارد درایو مجازی مو نمی زند! این یک سیب که از وسط آن دوچرخه رد شده باشد.

دیدید گفتم! انگار دو قلوهای همسان هستند با هارددیسک و پارتیشن واقعی!