سلام
قبلا هم تاپیک مشابه این زده بودم ولی زیاد به نتیجه نرسیدم
ممنون میشم یکی یا بهم یاد بده یا خودش کارهاشو انجام بده
من سایت دانلود فیلم و سریال دارم و سرورمم اختصاصی هست و پورت سرورم 1 گیگابیت هست و رم هم 32 گیگ
منتها چون محدودیتی در سرعت دانلود اعمال نمیشه باعث شده بعضیا با وی پی اس بخوان کل دیتای سایت رو دانلود کنن و این باعث میشه برا بیشتر کاربرای سایتم سرعت کم بیاد
برا همین میخوام برا هر ای پی محدودیت سرعت بذاریم
منتها چون دانلود تو سایت من رایگان هست برا همین نمیخوام از طریق یوزر و پسورد دادن اینکارو کنیم
چون بالای 20 هزار تا کاربر داریم و کی حوصله داره یوزر و پسورد بسازه
البته این یوزر و پسورد رو میتونم با نرم افزار فایل زیلای موجود در سرور انجام بدم
ولی نمیخوام اینطوری باشه چون دانلود رایگان هست
برا همین میخوام یه تنظیم کلی بشه که هر ای پی که از سرورم دانلود داره میکنه مثلا سزعت بیش از 500 کیلوبایت در دانلود منجرش بهش نده تا بقیه کاربرانم بتونن با سرعت دانلود کنند.
و نیز چون یوزرها برا اینکه لینکهای مستقیم رو ببینن و دانلودش کنن باید در فروم ثبت نام کنن
ولی خب خیلی از وبلاگها و سایتهای دیگه دارن بدون اجازه من لینک های مستقیم رو در سایت خودشون هم میذارن و اینطوری کاربر جدید بدون اینکه مجبور باشه در فروم ثبت نام کنه راحت به لینک دانلود دسترسی داره
ولی من نمیخوام
یعنی میخوام فقط کاربرای فرومم بتونن دانلود کنن ( چون تصمیمی برا وی ای پی کردن فعلا ندارم )
این باعث میشه دیگه سایتهای دیگه سو استفاده نکنن
فقط خواهشا قیمت فضایی ندید.
ممنون میشم یه کوچلو یا مختصر کاری که میخواهید بکنید رو همنیجا بگید و بعدش قیمت مد نظرتون رو هم در تاپیک بگید و نه بگید بیا یاهو و فلان
تا کار هر کی برام معقول اومد و بصرفه بود زودی با اون هماهنگ کنم
چون شدیدا بهش نیاز دارم و زودی میخوام اعمال بشه