-
February 20th, 2010, 22:54
مشکل در dns
با سلام
یک مشکل برای سایتهایی که میزبانی میکنم پس از به انتقال به سرور جدید پیش اومده و اون هم اینه که پس از انتقال در بعضی شهرها سایت بالا نمیاد.و بعضی مواقع بالا میاد و بعد هم براشون دان میشه.
تو سایت هاست ترکر وقتی آی پی رو چک میکنم اروری نمیده.ولی وقتی دامین های میزبانی شده رو چک میکنم با ارور مواجه میشوم.
در سایت intoDNS: cicahost.net - check DNS server and mail server health هم وقتی چک میکنم در قسمت Reverse MX A records (PTR) با ارور زیر مواجه میشوم:
ERROR: No reverse DNS (PTR) entries. The problem MX records are:
76.143.208.173.in-addr.arpa -> no reverse (PTR) detected
You should contact your ISP and ask him to add a PTR record for your ips
لطفا اگر امکان دارد ما رو یه راهنمایی کنید.چون مشتریان واقعا از ما دلگیر شده اند.
ویرایش توسط Shc : February 20th, 2010 در ساعت 23:07
-
-
February 20th, 2010 22:54
# ADS
-
February 20th, 2010, 23:00
مدیر کل
پاسخ : درخواست کمک فوری
این ارور مربوط میشه به سرویس دهنده اینترنت شما یا همون دیتا سنتری که ازشون خرید کردید
بگید براتون رو این ایپی یه mx رورد ثبت کنه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2010, 23:02
سلام
من میدونم مشکل از کجاست و چطوری حل میشه فقط اسم یکی از دامنه ها که مشکل داره رو برام بفرستید تست کنم که مطمئن بشم.
-
-
February 20th, 2010, 23:11
-
-
February 20th, 2010, 23:22
مدیر کل
Dns سرور شما مشکلی نداره ....
2 روز صبر کنید درست میشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
February 20th, 2010, 23:35
خوب متوجه شدم مشکل کجاست. دی ان اس اختصاصی شما این هست ns1.cicahost.net آیا همین سایت cicahost.net روی سروری قرار داره که tcimobile.ir هست؟ اگر روی همین سرور هست باید آ رکورد اتوماتیک براش تعریف شده باشه اگر نشده خودتون بسازید و اگر روی این سرور نیست باید دستی آ رکورد بسازید برای دی ان اس ها تا مشکل حل بشه
-
-
September 19th, 2010, 16:27

نوشته اصلی توسط
shafiei7
خوب متوجه شدم مشکل کجاست. دی ان اس اختصاصی شما این هست ns1.cicahost.net آیا همین سایت cicahost.net روی سروری قرار داره که tcimobile.ir هست؟ اگر روی همین سرور هست باید آ رکورد اتوماتیک براش تعریف شده باشه اگر نشده خودتون بسازید و اگر روی این سرور نیست باید دستی آ رکورد بسازید برای دی ان اس ها تا مشکل حل بشه
A Record رو توی دامنه بسازیم تا توی پنل هاست. کدومش؟
-------------------------------------------------
-
-
September 19th, 2010, 16:44
عضو جدید
با سلام
فرقی نمی کند اگر به پنل دامنه دسترسی دارید بهتر است که با دامنه بسازید
?! Why most people reboot the server when they have a problem
-
-
September 19th, 2010, 16:51