-
June 24th, 2013, 14:43
عضو جدید
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم

نوشته اصلی توسط
majid-f
دو روزه که همه صفحههای سایت باز میشه بغیر از صفحه verification_center.php
امیدوارم ارتباطی به این پیشنهاد خام دوستمون نداشته باشه.
جناب فولادپور ینده گفتم فکر می کنم ، در پی اجرا بودنش نبودم . اما اگه به نتیجه ای نرسم حتما همچین کاری خواهم کرد ، چه نتیجه داشته باشه و چه نداشته باشه . به هرحال !
صفحه اینجا واسه من باز میشه . مطمئنید که باز نمیشه ؟
ویرایش توسط onlymaj : June 24th, 2013 در ساعت 14:53
-
تعداد تشکر ها از onlymaj به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2013 14:43
# ADS
-
June 24th, 2013, 15:16
دوستان ، خواهشاً دیگه با آی پی غیر ایرانی وارد سایت نشید. اون زمان که پورت های ssl بسته بود ، خیلی ها مجبور بودن با استفاده از وی پی اس یا وی پی ان و این چیزها وارد سایت بشن اما حالا که بعد از انتخابات همه پورت ها باز شده دیگه دلیلی نداره با استفاده از فیتلر شکن یا وی پی اس به سایت لاگین کنید.
یک علت دیگه این مشکلی که برامون پیش اومده فکر کنم بر میگرده به اینکه فریلنسر چک می کرده و میدیده که اکثر کاربران ایرانی دارن با آی پی غیر ایرانی تو سایت فعالیت می کنند و اونها هم که اوضاع رو اینطوری می بینند ، فکر می کنند که سایت از داخل ایران بلاک شده و کلا این داستان رو از سر لج برای کاربرای ایران درست می کنند. البته ناگفته نماند که سایت اصلی freelancer.com مدت ها فیتلر بود ولی اگه دوستان ما کمی هوشیاری به خرج می دادند میتونستند به جای استفاده از ***** شکن ، با دومین های دیگه مثل freelancer.sg که فیتلر نبود وارد سایت بشن و این دردسرا رو ایجاد نکنند.
چند ماه پیش وقتی در قسمت withdrawal میرفتم میگفت که امکان برداشت از حساب برای کشور شما وجود نداره. با ساپورت تماس گرفتم گفتند علتش اینه که دولت ایران سایت فری لنسر رو بلاک کرده . البته بعد از چند روز مشکل برطرف شد.
-
تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2013, 15:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
karaoke
دوستان ، خواهشاً دیگه با آی پی غیر ایرانی وارد سایت نشید. اون زمان که پورت های ssl بسته بود ، خیلی ها مجبور بودن با استفاده از وی پی اس یا وی پی ان و این چیزها وارد سایت بشن اما حالا که بعد از انتخابات همه پورت ها باز شده دیگه دلیلی نداره با استفاده از فیتلر شکن یا وی پی اس به سایت لاگین کنید.
یک علت دیگه این مشکلی که برامون پیش اومده فکر کنم بر میگرده به اینکه فریلنسر چک می کرده و میدیده که اکثر کاربران ایرانی دارن با آی پی غیر ایرانی تو سایت فعالیت می کنند و اونها هم که اوضاع رو اینطوری می بینند ، فکر می کنند که سایت از داخل ایران بلاک شده و کلا این داستان رو از سر لج برای کاربرای ایران درست می کنند. البته ناگفته نماند که سایت اصلی freelancer.com مدت ها فیتلر بود ولی اگه دوستان ما کمی هوشیاری به خرج می دادند میتونستند به جای استفاده از ***** شکن ، با دومین های دیگه مثل freelancer.sg که فیتلر نبود وارد سایت بشن و این دردسرا رو ایجاد نکنند.
چند ماه پیش وقتی در قسمت withdrawal میرفتم میگفت که امکان برداشت از حساب برای کشور شما وجود نداره. با ساپورت تماس گرفتم گفتند علتش اینه که دولت ایران سایت فری لنسر رو بلاک کرده . البته بعد از چند روز مشکل برطرف شد.
دوست عزیز من تنها یک دفعه اون هم قبل عید با **** وصل شدم به غیر از اون اصلا با **** وارد نشدم ولی بلاک شدم . به این موضوع ها به نظرم مرتبط نیست !
-
تعداد تشکر ها از onlymaj به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2013, 15:38
منظورم شخص خاصی نبود. شما فیتلر شکن استفاده نکردی اما سایر کاربران ایرانی چطور؟! منظور من این بود که این نوع تصمیم میتونه مرتبط به این باشه که اکثر کاربران ایرانی با آی پی غیر ایرانی وارد سایت میشدند و تصمیمی که اونها گرفتند ، همه کاربران ایرانی رو در بر گرفته. ببخشید دیگه واضح تر از این نمیتونم منظورم رو بیان کنم.
-
-
June 24th, 2013, 17:38
دوستان لطفاً از پیگیری موضوع از طریق ساپورت سایت غافل نشید. باید به قول معروف اونقدر موی دماغشون بشیم تا در نهایت یک پاسخ قانع کننده به ما بدن.
-
-
June 25th, 2013, 11:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
onlymaj
جناب فولادپور ینده گفتم فکر می کنم ، در پی اجرا بودنش نبودم . اما اگه به نتیجه ای نرسم حتما همچین کاری خواهم کرد ، چه نتیجه داشته باشه و چه نداشته باشه . به هرحال !
صفحه اینجا واسه من باز میشه . مطمئنید که باز نمیشه ؟
از شما عذر خواهی میکنم. دیروز بیشتر از ۲۰ بار در ساعت های مختلف امتحان کردم باز نمی شد. امروز اما امتحان کردم باز میشه.
-
تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2013, 10:02
دوستان بد نیست که نسبت به شرایطی که سایت فری لنسر براتون پیش آورده در این سایت : Freelancer Reviews | Freelancer.com Consumer Reviews on SiteJabber توضیح بدید و ملت رو از این تقلب و د زدی آگاه کنید. به این امید که فشارها نسبت به سایت افزایش پیدا کنه و حداقل یک پاسخ قانع کننده ای بدن یا مشکل رو حل کنند.
دیدم که خیلی از کاربرای دیگه (غیر ایرانی) شکایات مشابهی رو در همین سایت مطرح کردن و تعداد شکایت ها از این د زدی و سوء استفاده آشکار داره روز به روز بیشتر میشه.
-
-
June 28th, 2013, 10:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
karaoke
دوستان بد نیست که نسبت به شرایطی که سایت فری لنسر براتون پیش آورده در این سایت :
Freelancer Reviews | Freelancer.com Consumer Reviews on SiteJabber توضیح بدید و ملت رو از این تقلب و د زدی آگاه کنید. به این امید که فشارها نسبت به سایت افزایش پیدا کنه و حداقل یک پاسخ قانع کننده ای بدن یا مشکل رو حل کنند.
دیدم که خیلی از کاربرای دیگه (غیر ایرانی) شکایات مشابهی رو در همین سایت مطرح کردن و تعداد شکایت ها از این د زدی و سوء استفاده آشکار داره روز به روز بیشتر میشه.
ارسال شد
-
تعداد تشکر ها ازonlymaj به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2013, 11:54
عضو جدید
جدیدا امکان تبدیل ارز رو از سایت حذف کرده احتمالا بخاطر شکایت های زیادی که ازشون شده در رابطه با نرخ مزخرف تبدیلشون.
-
تعداد تشکر ها از Tehranshahr به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2013, 12:40
با تبدیل ارز که رسماً و محترماً dozdی میکردن از کاربرا. فکر هم میکردن با دسته کورا طرفن و ملت از نرخ های روز برابری خبر ندارن!!!
ویرایش توسط karaoke : June 28th, 2013 در ساعت 17:02
-
تعداد تشکر ها ازkaraoke به دلیل پست مفید