الان کلا هیچ پورتی کار نمی کنه نه 80 نه 443 نه 22
باید چی کار کنم؟!
الان کلا هیچ پورتی کار نمی کنه نه 80 نه 443 نه 22
باید چی کار کنم؟!
^_^
▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃
آقا سرور ریست کردم و این طوری کد ها رو در یک فایل sh قرار دادم و اجرا کرد
دوباره وست اجرا گیر کرد!کد:iptables -P INPUT DROP iptables -P FORWARD DROP iptables -P OUTPUT DROP iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 80 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 80 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 22 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 22 -j ACCEPT service iptables save service iptables restart
الان باز دوباره کلا سرور به هیچی جواب نمیدهکد:Saving firewall rules to /etc/sysconfig/iptables: [ OK ] Flushing firewall rules: [ OK ] Setting chains to policy ACCEPT: filter [ OK ] Unloading iptables modules:
و باید بگم سرور ریست کنم؟
ممنون
آقا طور خدا یکی کمک کنه از داخل مجازی ساز میگم این درستوارت رو وارد کنن
باز هم درست نمیشهکد:iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 80 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 80 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 22 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 22 -j ACCEPT service iptables save
اصلا باز دوباره بخوام همه کانکشنها رو به صورت پیشفرض باز کنم باید چی کار کنم؟
ممنون
این دو دستور همه ruleها رو clear میکنه:
میتونین این 2 دستور رو هم بذارین اول اسکریپت که همهی ruleهای اضافی در ابتدا پاک شنکد:iptables -F iptables -X
^_^
آقا فکر می کنم اون دستورات اولی که دادید یه جاییش مشکل داره چون الان از داخل مجازی ساز دستورات زیر وارد میشه ولی کار نمیکنه یعنی پورت ها باز نمیشن و الان همه کانکشنها رو به صورت پیشفرض بسته شده
حالا این دو تا دستوری که گفتید بزنم کلا همه کانکشنها رو به صورت پیشفرض باز میشن؟کد:iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 80 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 80 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 22 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 22 -j ACCEPT service iptables save
ممنون
^_^
آقا اوکی نشد(یعنی با این کد ها کلا همه چیز رو می بنده!)
من کلا توی فایل sh این کد ها قرار دادم ولی دوباره کلا سرور قطع میشه
به نظر من وقتی دستور میدیم همه کانکشن ها بسته بشه کلا بسته میشه و به باز ها هم دقت نمی کنهکد:#!/bin/bash iptables -P INPUT DROP iptables -P FORWARD DROP iptables -P OUTPUT DROP iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 80 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 80 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 22 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 22 -j ACCEPT service iptables save service iptables restart
مثلا توی فایل .htaccess برای هاست (البته من سی پنل رو تست نکردم خود آپاچی سرور این طوری) وقتی برای دسترسی دادن به بعضی از آیپی ها میزینم
چون خط آخر میگه همه رو ببند بعد کلا به هیچ آیپی اجازه نمیده هرچند که بالاش نوشتیم به آیپی 8.8.8.8 اجازه بدهکد:Order allow,deny Allow from 8.8.8.8 Allow from deny
ولی خط آخر پاک کنی اوکی میشه
حالا روش دیگه ای نیست کلا پروت ها رو ببنیدم؟
مثلا بگیم پورت 444 تا 65535 ببند این طوری با سه خط میتونیم همه پورت ها رو بست بجز چند تا پورت مورد نیاز
اگر نمیشه بگیم پورت بین فلان تا فلان راه دیگه ای هستش؟
ممنون![]()
ویرایش توسط mahdy777 : June 23rd, 2013 در ساعت 18:42
ابتدا iptables رو off کنین:
حالا دستورات رو به ترتیب داخل فایل bash بنویسین:کد:# /etc/init.d/iptables stop # chkconfig iptables off
حالا bash رو run کنین ببینین ok هست؟کد:iptables -F iptables -X iptables -A INPUT -p tcp --dport 22 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 22 -j ACCEPT iptables -A INPUT -m state --state RELATED,ESTABLISHED -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -m state --state RELATED,ESTABLISHED -j ACCEPT iptables -P INPUT DROP iptables -P FORWARD DROP iptables -P OUTPUT DROP iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 80 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 80 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT
^_^
آقا من نمیدونم چطوری تشکر کنم که تا حالا بام پیش اومدی
آره دقیقا با این روش اوکی هستش
ولی مشکلی که هست برای پرو-کسی فایر توی تست دومی گیر می کنه!(یعنی برای ارتباط با آی بی اس)
من پورت های1812 و 1813 که برای آی بی اس هستش رو هم وارد کردم (البته بعدش به صورت دستی خودم نه با فایل sh)
ولی باز برای ارتباط با آی بی اس مشکل پیش اومد(یعنی توی تست دوم گیر می کنه)
حالا برای این چی کار کنم جناب؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)