نقل قول نوشته اصلی توسط rezasniper2012 نمایش پست ها
سلام دوستان این شرکت های وب همون نوین نت هست که جدیدن اسمش رو عوض کرده از بنده میشنوین طرفش نرین که بیچاره میشین . مدرک لازم دارین ؟ : یه سر به تالار گفتگو این شرکت بزنین کاربرا رو ببینین. کسایی که این شرکت رو اداره میکنن کوچکتریم ارزشی برای مشترکین قاعل نمیشن و هر کار دوست دارن انجام میدن بالا رفتن سرعتشون هم به خاطر اینه که تمام مشتریاشون دارن از این شرکت کوچ میکنن اما در مورد عکس ارسالی این دوستمون ! عزیز سرعت دانلود شما زده تو برنامه 999 کیلوبایت درسته ؟ به نظرتون عجیب نیست که یه فایل در حد 900 مگابایت با سرعت 999 کیلوبایت یا به عبارتی 1 مگ , 2 ساعت زده برای دانلودش تو برنامه ؟! بنده با سرعت 400 کیلوبایت تو نصب این زمان دانلود میکنم همچین فایلی رو ! اینجا دو تا شک بوجود میاد : 1- یا شما عکس رو دست کاری کردی 2- یا اینکه برنامتون قاتی کرده ابلته در بالا رفتن سرعت اینترنت این شرکت شکی نیست چون یکی از دوتای بنده در بابلسر نت داره ازشون سرعت دانلود ایشون هم جدیدا به 800 کیلوبایت رسیده ولی در هرصورت عکس اریالی توسط شما مشکل داره زیرا تمام پارتها در حالت رسیو هستن بنابراین نمیتونین بگین من تازه استارت زدم واسه همین هنوز زمان دانلود فیکس نشده !
من اسیاتک-صبانت-مخابرات-ایرانسل-پارس رو تجربه کردم و به جرات میگم که های وب در حال حاضر بهترین هستش. حتی اون روزایی که دوستان نمیتونستند به ریموت وصل بشن من وصل بودم و کاهش سرعت هم نداشتم .
پشتیبانی این شرکت کشته منو ساعت 12 شب هم مشکل پیش میاد زنگ میزنم جواب درست و حسابی میدن و نمیپیچونن ادم رو !
موردی هم بوده که خود شرکت زنگ زده بهم نیم ساعت حرف زده تا مشکل حل شد .
توجه کنید از های وب چیزی به من نمیرسه فقط لازم دونستم اینا رو بگم