شرکت گو ددی یه دومین از ما ثبت کرده که ما نشون کرده بودیم ثبت کنیم . .کام
میشه مذاکره کرد ازش بگیریم ؟ چطوره وضعیتش ؟
قیمت بالا نمیخواد ؟
شرکت گو ددی یه دومین از ما ثبت کرده که ما نشون کرده بودیم ثبت کنیم . .کام
میشه مذاکره کرد ازش بگیریم ؟ چطوره وضعیتش ؟
قیمت بالا نمیخواد ؟
یعنی چی از شما؟؟ نشون کردن که مال ه شما نمیشه ،میفروشه ، ولی معمولا قیمت هاش خیلی بالا هست ، البته اینکه چی باشه دومین ربط مستقیم داره.
ویرایش توسط ilight : June 22nd, 2013 در ساعت 08:59
یکی دو روز نیست ثبت کرده هنوز هم به نظر میاد وارد حراجی نکرده . راه نداره از این بی خدا خبر بتونیم پس بگیریم ؟
انقدر اعصابم خورده که حاضرم داوطلبانه برم عضوو گرو طالبان بشم کل ساختمان GoDaddy رو با یک حرکت تروریستی نابود کنم بره.
آخه بی وجدان آی پی ایران رو بسته واسه ورود. بی جا میکنی یه دومین که توش اسم ایران داره رو احتکار میکنی .
شاید خودتون رفتین به کسی سوتی دادین که اینجوری شده؟!
بعدشم شرکت گو دددی مگر بیکاره دامنه احتکار کنه!!!
اینقدرمشتری داره که نیازی به احتکار دامنه نداره![]()
می تونه بخره ، هیچ مشکلی هم نداره ، مگه همین بعضی از دوستان ایرانی خودمون نرفتن کلی از دومین های .ir رو خریدن و چندین سال ه هیچ استفاده ای ازشون نمی کنن و موقع خرید قیمت های فضایی میدن، اینم مثل همون ه.
من هم قبلا چند ماه واسه ازاد شدن یک دامنه .کام منتظر موندم که در روز اخر یکی دیگه ثبت کرد.
اینجور دامنه ها که به نظر ویژه میان. معمولا بک اردر میشه . دو دامنه رو میخواستیم ثبت کنیم که جفتشم بک اردر شدن.
قیمت های گوددی و ... نجومی هست و اصلا نمیارزه که از اونا بخری.
شرکت گوووددددی منی که 58تا دامنه دارم ازش
هیچ موقع این کار رو نمیکننن ولی بخش خرید و فروش دامنه داره
دامنه شماهم یک ایرونی رفته ثبت کرده مسلما و اونججا پارک کرده برای فروش
ربطی هم به گوددددی نداره شما برو بببین کجا سوتی دادی و به کی گفتی تا اون شخص برو منفجر و نابود کن ربطی به گودددی بدبخت ه توپول و زن س=کسی مدیر-عاملش نداره اصلا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)