با توجه به شرایطی که دوستان فرمودند دیدم لیزوب از همه گرونتر هست. ولی خوب کیفیت بهتری نسبت به همه داره. فعلا ترجیح دادم از لیزوب تهیه کنم. برای من کیفیت بهتر از کمیت هست. موقعیت هم از هلند انتخاب کردم.
با توجه به شرایطی که دوستان فرمودند دیدم لیزوب از همه گرونتر هست. ولی خوب کیفیت بهتری نسبت به همه داره. فعلا ترجیح دادم از لیزوب تهیه کنم. برای من کیفیت بهتر از کمیت هست. موقعیت هم از هلند انتخاب کردم.
ویرایش توسط Cyrus.The.Great : June 21st, 2013 در ساعت 16:45
سلام. اتفاقا کاملا درست فرمودید. یکی از دوستان از میهن وب هاست سرویس داشت، هر روز هاستش رو میبستن. میگفت ایمیل زیاد ارسال میکنی. کلا انگاری هتزنر نسبت به ارسال زیاد ایمیل حساس هست.! بهترین انتخاب برای اونهایی که ایمیل زیاد ارسال دارن، همونطور که فرمودید هلند هست. دیتاسنترهای woldsteam و یا leaseweb.
لیزوب حرف نداره پس خرید خوبی داشتید
موفق باشید
سپاس. فقط یک نکنته برای دوستانی که میخوان از لیزوب تهیه کنن. بنده متوجه شدم که برای دریافت 5 آیپی بیشتر یک فرمی میدن به اسم RIPE Form باید پر بشه. هرچند بنده نیاز به آیپی بیشتر فعلا ندارم ولی دوست دارم بدونم چی هست.
از دوستان کسی میدونه این فرم چطور هست؟ نمونه ش رو میشه جایی دید؟ چه اطلاعاتی میخوان؟
من از پشتیبان پرسیدم ولی اینطور که من فهمیدم گفتش که تهیه آیپی سخته و شما واجد شرایط نمیشید! این هم عکس زیر و گفته های پشتیبان:
![]()
سلام
متاسفانه چون آی پی های ورژن 4 رو به اتمام هستش بسیاری از دیتا سنتر ها سخت گیری هایی تو این زمینه دارند
مثل محدود کردن آی پی های قابل ارائه ، یا گرون کردن آی پی ها یا دیر تحویل دادن آی پی ها..!
ولی کیفیت و امنیت دیفالت لیزوب مثال زدنیه
در صورت نیاز به خرید مستقیم در خدمت هستیم.
با تشکر
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)