-
June 20th, 2013, 00:04
پاسخ : کنترل پنل (رایگان) مناسب جهت مدیریت سایت های شخصی
واسه استفاده شخصی در درجه اول virtualmin پیشنهاد میشه! کار باهاش سخته ولی واقعا امکانات بی نظیری داره.
اما واسه راحتی کار kloxo پیشنهاد میشه , یه سری مشکلات داره که با تنظیم درست فایل php.ini تمامی مشکلاتش حل میشه به راحتی !! اون وقت کار باهاش شیرین و دلچسبه
اگه خواستید واستون کانفیگ هر کدام از این پنل ها رو کامل انجام میدم. ( با هزینه پایین ) پ.خ کنید
البته کنترل پنل های رایگان دیگه ای هم وجود دارند مثل echo و ... که هر کدام مشکلات و محدودیت های خاص خودشو دارند.
-
تعداد تشکر ها ازmojtaba.ghadri به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2013 00:04
# ADS
-
June 20th, 2013, 01:15
توی کنترل پنل های رایگان فقط به دنبال klxo باشید
من فقط درحد مصارف شخصی یک سایت تست کردم
ولی قطعاً مشکلاتی داره که دوستان بهش اشاره کردن اما برای مصارف شخصی مطمئناً پاسخگو هست ...
-
تعداد تشکر ها از paarandserver به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2013, 21:08
دوستان من Webmin نصب کردم ، ماژول هاي مورد نيازش رو هم نصبيدم ، و دامين براش ادد کردم (create virtual serِver) دامين هم ادد شده نيم سرورش رو هم درست کانفيگ کردم ، نيم سرور رو هم روي دامين ادد کردم ، از سايت mxtoolbox تست کردم براي دامين مشکلي نيست و نيم سرور ها روي دامين ادد شده ، ولي DNS Fucntions هيچ کدوم کار نميده ، رکورد ها هيچ کدم کار نميده ، ليست رکورد هاي پيشفرض هم همه هست
در واقع هاست تبديل به يک DNS نشده به نظرتون کجا مشکل هست؟
-
-
June 20th, 2013, 22:08

نوشته اصلی توسط
laser1
دوستان من Webmin نصب کردم ، ماژول هاي مورد نيازش رو هم نصبيدم ، و دامين براش ادد کردم (create virtual serِver) دامين هم ادد شده نيم سرورش رو هم درست کانفيگ کردم ، نيم سرور رو هم روي دامين ادد کردم ، از سايت mxtoolbox تست کردم براي دامين مشکلي نيست و نيم سرور ها روي دامين ادد شده ، ولي DNS Fucntions هيچ کدوم کار نميده ، رکورد ها هيچ کدم کار نميده ، ليست رکورد هاي پيشفرض هم همه هست
در واقع هاست تبديل به يک DNS نشده به نظرتون کجا مشکل هست؟
دوستان از طریق خود webmin یوزر هارو انتخاب میکنم و ایمیل هم میفرستم سالمه و به مقصد میرسه
ولی با smtp اکانت نمیشه بفرستم
چه مرگشه به نظرتون؟؟؟
-