-
January 7th, 2013, 17:58
فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
به نام خدا
اول از همه نکته بگم واسه نارس سرور که سوال دوستان هست که موردی پیش نیاد و اسپمی نداشته باشیم !!!
بنده به دلیل مشکلاتی از نارس سرور جدا شدم و دیگه با اونا کار ندارم مشتری های اونا هم تو تاپیک خودشون پست بدن ممنو میشم این موضوع رو جدا رعایت کنید.با تشکر
این اولین افرهای پرشیا سرور هست که در اینجا قرار میگیرد .
نصب سیستم عامل های : ویندوز 2003، ویندوز 2008 ، لینوکس ، میکروتیک ،ibsng تمامی به صورت رایگان انجام میشود

رم: 256 مگابایت
هارد: 15 گیگ
ای پی: 1 عدد اختصاصی
پهنای باند : نامحدود
دیتا سنتر : xlhost(usa)-uk(redstation) دلخواه میباشد این قسمت
cpu : 1ghz 1 core
پورت : 1000 مگابایت
اپتایم : 99.9
قیمت : 20،000 تومان
لینک خرید ==>پرشیا سرور - سبد خرید
رم: 512 مگابایت
هارد: 25 گیگ
cpu : 2 ghz 1 core
قیمت : 22،000 تومان
رم: 1024 مگابایت
هارد: 50 گیگ
cpu : 2 ghz 2 core
قیمت : 30،000 تومان
رم: 2048 مگابایت
هارد: 80 گیگ
cpu : 2 ghz 4 core
قیمت : 40،000 تومان
رم: 4098 مگابایت
هارد: 150گیگ
cpu : 4ghz 4 core
قیمت : 65،000 تومان
رم: 8192 مگابایت
هارد: 300گیگ
cpu : 4ghz 5 core
قیمت : 95،000 تومان
ادرس سایت :
خدمات ميزباني و ثبت دامنه پرشیا سرور| سرور اختصاصي | سرور مجازي | ميزباني وب | ثبت دامنه - صفحه نخست
پرشیا سرور - ارسال درخواست
id: persiaserver2@yahoo.com
persiaserver2
0933-702-5159
دوستان تمامی تماس های تلفنی روز های اداری 9 صبح تا 12 شب !
مشکل جدی بود خازج از این محدوده تیکت یا ایدی یاهو یا اس ام اس بدید در خدمتم
ارادتمند شما زارعی
موفق باشید.
ویرایش توسط nars_Vps : July 16th, 2013 در ساعت 11:17
-
تعداد تشکر ها ازnars_Vps به دلیل پست مفید
Arash_arash127, eMo, eshghejalal, heshi, javadezati, medianet, MiladPei, mostafait, pendar.pardazesh, ramtin_fbi, ShopCard, SiminSecret, thanker
-
January 7th, 2013 17:58
# ADS
-
June 7th, 2013, 09:29
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
-
-
June 7th, 2013, 20:02
-
-
June 7th, 2013, 23:53
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
سلام
من یک سرور اختصاصی ازشون خریداری کردم
سر موقع تحویل دادن
پشتیبانیشون خیلی خوبه هم از طریق تاپیک و هم از طریق تلفن
سر هر ماه در این تاپیک شرکت میکنم تا نظرمو در رابطه با آقای زراعی و نوه مارشون اعلام کنم
گریه میکردم کفش ندارم مردی را دیدم پا نداشت
-
تعداد تشکر ها از eneah به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2013, 18:29
-
-
June 8th, 2013, 23:47
با سلام
آقا شما دسترسی کنسول وی ام هم رو سرویس هاتون می دید ؟
چون اکثر مشکلات سرور مجازی با دسترسی داشتن به کنسول توسط خود کاربر رفع میشه و نیاز به پشتیبانی نیست
مثل مواقعی که بنا به تنظیماتی خاصی یا نصب برنامه خاصی اینترنت سرور قطع میشه و دیگه نمیشه با ریموت دسکتاپ بهش وصل شد
با تشکر
-
-
June 9th, 2013, 09:13

نوشته اصلی توسط
aie_saber
با سلام
آقا شما دسترسی کنسول وی ام هم رو سرویس هاتون می دید ؟
چون اکثر مشکلات سرور مجازی با دسترسی داشتن به کنسول توسط خود کاربر رفع میشه و نیاز به پشتیبانی نیست
مثل مواقعی که بنا به تنظیماتی خاصی یا نصب برنامه خاصی اینترنت سرور قطع میشه و دیگه نمیشه با ریموت دسکتاپ بهش وصل شد
با تشکر
اگر بخواید اره میدیم کنسول وی ام ور هم.توی سفارشتون درخواست بدید.
-
-
June 9th, 2013, 09:35
دوستان افر ویژه تمام شده است.ولی میتوانید پلن های معمولی را از سایت خرید کنید.
-
-
June 20th, 2013, 08:43
سرویس جدید از دیتا سنتر فونیکس امریکا تهیه شده با کیفیت فوق العاده قابل ارائه میباشد
-
-
June 21st, 2013, 15:24
درود از همه دوستان میخوام توجه نمایند
من 30 ساعته که به ایشون پول زدم هنوز سرورمو اماده نکرده من جای دیگری تهیه کردم الان میخوام همه توجه داشته باشند ایشون بسیار ضعیف و پشتیبانی بسیار ضعیفی دارند من یه تیکت دادم ایشون 10 ساعت بعد جواب دادن در شرایظی که میدونستند من عجله دارم الان هم میخوام پولمو هرچه سریعتر پس بدن چون دیگه بعد 30 ساعت سروری که میخوان بدن به درد من نمیخوره و من جای دیگری تهیه کردم
اگر پولم رو پس ندین همینجا از شما شکایت کرده و حتما با سایبری تماس خواهم گرفت مردم مسخره نیست نه تیکت جواب میدی نه به موقع کار مردم رو راه میندازی خدا شاهده هر جا پست بزنی تاپیک بزنی میام میگم این کاره نیستی پولم رو سریع پس بده تا برات مشکل پیش نیومده از هیچ کاری دریغ نخواهم کرد منبعد هم هر جا تاپیک بزنی مینویسم که شما درستکار نیستی اینایی که اینجا نوشتن همه اسپمر هستش نه واقعیت . . .
سریعا شماره حساب فرستادم پول رو پس یده ایشون مورد اعتماد نیست دوستان اصلا من از مدیریت محترم سایت میخوام یه بررسی به رفتار ایشون داشته باشند ایشون سایت رو زیر سوال میبره
-
تعداد تشکر ها از moradii به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2013, 16:57

نوشته اصلی توسط
moradii
درود از همه دوستان میخوام توجه نمایند
من 30 ساعته که به ایشون پول زدم هنوز سرورمو اماده نکرده من جای دیگری تهیه کردم الان میخوام همه توجه داشته باشند ایشون بسیار ضعیف و پشتیبانی بسیار ضعیفی دارند من یه تیکت دادم ایشون 10 ساعت بعد جواب دادن در شرایظی که میدونستند من عجله دارم الان هم میخوام پولمو هرچه سریعتر پس بدن چون دیگه بعد 30 ساعت سروری که میخوان بدن به درد من نمیخوره و من جای دیگری تهیه کردم
اگر پولم رو پس ندین همینجا از شما شکایت کرده و حتما با سایبری تماس خواهم گرفت مردم مسخره نیست نه تیکت جواب میدی نه به موقع کار مردم رو راه میندازی خدا شاهده هر جا پست بزنی تاپیک بزنی میام میگم این کاره نیستی پولم رو سریع پس بده تا برات مشکل پیش نیومده از هیچ کاری دریغ نخواهم کرد منبعد هم هر جا تاپیک بزنی مینویسم که شما درستکار نیستی اینایی که اینجا نوشتن همه اسپمر هستش نه واقعیت . . .
سریعا شماره حساب فرستادم پول رو پس یده ایشون مورد اعتماد نیست دوستان اصلا من از مدیریت محترم سایت میخوام یه بررسی به رفتار ایشون داشته باشند ایشون سایت رو زیر سوال میبره
7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
دوست عزیز قوانین سایت مطالعه کنید !1 الی 24 ساعت در زمان کاری
روز جمعه زمان کاری هست ؟؟؟
تیکت شما کجا کردید ما جواب ندادیدم؟؟
شماره کارت لطف کنید واریز کنم نیازی به همچین مشتری نداریم
توئین یا حرف الکی بزنید به ضرر خودتون هست
سریع شماره کارتت رو از تو سایت تیکت میکنی تا بندازم جلوت نیازی به همجین مشتری نداریم
مدیران هم نمیدونم جدیدا تایید نباید کنن کاربران حذف میشه پستشون حالا انتقال کنند مشکلی نداره !!!جالبه !انتقاد الکی هم !!
واریز شد.
moradi.png
ویرایش توسط nars_Vps : June 25th, 2013 در ساعت 12:19
-