می خوام هاستینگ بزنم چکار کنم
بنده اطلاعات زیادی راجب دیتاسنتزها و اینکه چگونه اداره و پشتیبانی کنم رو ندارم اما میخوام هاست بفروشم از نظر شما کدوم راه بهتره
1 - نمایندگی بگیرم
2 - فروش درصدی البته با یک سایت جدا
3 - خرید سرور از دیتاسنتزها
می خوام هاستینگ بزنم چکار کنم
بنده اطلاعات زیادی راجب دیتاسنتزها و اینکه چگونه اداره و پشتیبانی کنم رو ندارم اما میخوام هاست بفروشم از نظر شما کدوم راه بهتره
1 - نمایندگی بگیرم
2 - فروش درصدی البته با یک سایت جدا
3 - خرید سرور از دیتاسنتزها
برای شروع بهتر است از پایین ترین سطح ممکن شروع کنید و پله پله بالا بروید... اینگونه از همه نظر به درستی پیشرفت خواهید کرد و دچار مشکلات ناخواسته نخواهید گردید.
موفق باشید
با سلام و احترام
شما اول برید نمایندگی بگیرید و کار کنید تا خوب مسلط بشید و سپس سرور مجازی بگیرید و دستوارت لینوکس و .... و مسلط بشید سپس به خرید سرور اختصاصی برید و فعالیت خودتون رو گسترش بدید....
یک فیلم اموزشی هم دارم برای اموزش نمایندگی سی پنل(whm) برای دریافت لینک دانلود پ.خ کنید....
یا حق
همه دوستان صحیح می فرمایند
ولی قبل از گرفتن نمایندگی هم ابتدا اموزش های مربوط به whm َیا دایرکت ادمین و کلا چیزهایی که یک نماینده نیاز داره را مطالعه کنید سپس اقدام به خرید یک ریسلری بکنید
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
تا حدالامکان به هیچ وجه وارد این کار نشوید
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
سلام..
اول هدف رو مشخص کنید
زدن هاستینگ دیگه یواش یواش داره میشه تجربه اول هر کسی توی سایت داری ( همراه زدن سایت های موزیک و فیلم )
اگه علاقه دارین ریسلر پیشنهاد میشه برای شروع
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)