دوستان سایت سایت دانلوده! شاید الان کاربرش کم باشه ولی اگه لینک مستقیم بهش اضافه شه بیشتر میشه.
دوستان سایت سایت دانلوده! شاید الان کاربرش کم باشه ولی اگه لینک مستقیم بهش اضافه شه بیشتر میشه.
آفر دادن در بخش آموزش
از اسکریپت زیر میتوانید استفاده کنید که رایگان هم هستش و برای سایت دانلود از سرور مجازی استفاده کنید
اسکریپت فارسی دانلود ویژه Persian VIP Download نسخه 1.0 | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت
دوستان اگه امکان داره لطف کنید کمی درباره تفاوت سرورهای vps و ex4 و ex5 و.. توضیح بدید.
همونطور که گفتم یه سایت دانلود داریم که میخوایم فایل هاش رو لینک مستقیم کنیم و البته دیگه تو فکر vip نیستیم و ترجیح دادیم دانلود رایگان بزاریم و درآمد سایت رو به تبلیغات و فروش اینترنتی بازی ها بسپاریم ( اگه در این باره هم نظر بدید ممنون میشم). ما چند نفر هستیم و فکر میکنم میتونیم از پس هزینه های هاست بر بیایم و مهم کیفیت و ضمانت سروره.
درود
دوست عزیز شما یه سرور مجازی یا اختصاصی تهییه کنید
بعدا یه اسکریپت وی آی پی خریداری کنید که معمولا خودشون نصب میکنن
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
پیشنهادتون چیه؟ حداقل 1.5 ترا فضا برای شروع میخوام چون الان 1.5 ترا بازی روی هیپ فایل دارم. که بعدا بیشتر هم میشه.؟
سرور مجازی بخرید و روش filezilla file server نصب کنید کارتون راه میفته
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
منظورم از راهنمایی میزان رم و سی پی یو و پهنای باند و سیستم عامل سروره. لطفا.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)