-
February 14th, 2010, 10:42
عضو انجمن
پاسخ : درخواست فایل هاستینگ وارز

نوشته اصلی توسط
operator
دست همگی درد نکنه
در مورد ریپورت دادن 100% همینطوره حتی شما میتونی رو هاستهای USA هم همه کار بکنی ولی به شرط اینکه کسی ریپورت نده
یعنی چی؟؟؟
اینکه وارز نشد!
وارز اونه که وقتی کسی ریپورت بده مشکلی برات پیش نیاد وگرنه اکثر دیتاسنتر ها تا وقتی که کسی ریپورت نداده مشکلی برای کاربراشون ایجاد نمی کنند!!!

نوشته اصلی توسط
operator
یک سوال دیگه اینکه میشه من بپرسم این سایت WHT.IR بر روی کدام دیتاسنتر هست ؟
فکر کنم روی اینجا باشن : http://www.masteritx.com/
ولی میگم فکر میکنم بعدا همه نریزن سرم :دی بازم خودتون میتونید کامل تحقیق کنید!!!
ویرایش توسط SabaData : February 14th, 2010 در ساعت 10:46
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
-
-
February 14th, 2010 10:42
# ADS
-
February 19th, 2010, 14:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
operator
ضمن اینکه من هنوز منتظر جواب دوست عزیزمون جناب mehdi24 در مورد اون پلن نامحدودشون و توضیحات شون هستم
فکر نکنم فقط ما باشیم که پلن unlimited ارائه میدیم و شرکت های بزرگ هاستینگ خارجی مثل بلو هاست، دریم هاست،هاست گیتور، هاست مانستر و... هم همچین سرویسی ارائه میدن
منظور از unlimit بی نهایت بودن نیست چون هیچ سروری پیدا نمیشه که هاردش نامحدود باشه. نامحدود یعنی اینکه در اول کار محدودیتی برای میزان فضا اعمال نمیشه.
نکته بعدی اینکه این پلن وب هاستینگ هست نه فایل هاستینگ و مسلما کاربری اجازه نداره از این سرویس به عنوان فایل هاستینگ استفاده کنه (در حجم وسیع) .
امیدوارم توضیح کامل باشه چون هرچی سعی کردم نتونستم واضح تر از این بنویسم
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
-
تعداد تشکر ها از mehdi24 به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2010, 15:06

نوشته اصلی توسط
mehdi24
فکر نکنم فقط ما باشیم که پلن unlimited ارائه میدیم و شرکت های بزرگ هاستینگ خارجی مثل بلو هاست، دریم هاست،هاست گیتور، هاست مانستر و... هم همچین سرویسی ارائه میدن
منظور از unlimit بی نهایت بودن نیست چون هیچ سروری پیدا نمیشه که هاردش نامحدود باشه. نامحدود یعنی اینکه در اول کار محدودیتی برای میزان فضا اعمال نمیشه.
نکته بعدی اینکه این پلن وب هاستینگ هست نه فایل هاستینگ و مسلما کاربری اجازه نداره از این سرویس به عنوان فایل هاستینگ استفاده کنه (در حجم وسیع) .
امیدوارم توضیح کامل باشه چون هرچی سعی کردم نتونستم واضح تر از این بنویسم

توضیحاتتون واضح بود و چندین بار هم توسط دوستان هم همین موضوع اعلام شده ولی بعضی ها معنا و مفهومش را هنوز متوجه نشده اند.
-
تعداد تشکر ها از Shc به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2010, 21:04
عضو جدید
ممنونم و من قبلش عذر خواستم و گفتم که کمی ناوارد هستم و به خاطر همین مزاحم شما شدم و توضیح کاملتر خواستم
ممنون از توضیحاتتون
-
-
May 25th, 2010, 06:43
فایل هاستینگ آمل هاست
وارزساپورت
قابلیت Rapidleech و rar/unrar
پهنای باند نامحدود
هر گیگابایت 1000 تومان در ماه
تعدادی از پنل در سایت است ولی پنل درخواستی هم پذیرفته می شود
www.Amolhost.com
-
-
May 25th, 2010, 11:06
10 گیگ هاست دانلود با پهنای باند نامحدود در ماه 12 هزار تومان ( وارز )
(( 15% تخفیف تا 6 خرداد ))
ای دی یاهو : sale.vastdata
شماره شرکت : 4407322-0261
شماره موبایل : 09193244793
وست دیتا ارائه دهنده خدمات حرفه ای میزبانی وب با پرداخت آنلاین | شماره ثبت :22864
برخی از مشتریان :
mybbiran.com
gigscript.info
film-baran.com
.comاسکریپت
up.p30day.com
mye.ir
-
-
May 25th, 2010, 11:19
عضو انجمن
فک کنم این تاپیک ما 2 هفته پیش هست هااااا!
واسه چی آفر میدین؟
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
-