-
June 17th, 2013, 20:31
پاسخ : ّبه نظز شما کدام آنتی ویروس بهتر است؟

نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
دوستان بیاین یکم از برنامه نویس های ایرانیمون حمایت کنیم , برای مثال تواین تاپیک فقط یک نفر از آنتی ویروس شید نام برد خواهشا یه نگاه به سایت و توضیحات بندازین با یه تست یاده میتونین متوجه بشین شید که یه آنتی ویروس ایرانیه چه قدرتی داره
((
قدرت ضد ویروس شید بعلت استفاده همزمان از دو موتور خارجی بسیار بالا است. در واقع با تلفیق دو موتور نقاط ضعف موتور ها پوشیده شده و نقاط قوت آنها به هم اضافه میشوند. همینطور از
آنجایی که هر موتور از روش های خاصی برای یافتن ویروس های ناشناخته استفاده میکند، استفاده همزمان آنها باعث شناسایی بالاتر ویروس های ناشناخته نیز میشود. همچنین مدت زمان بین
تولید ویروس و زمانی که ویروس شناسایی می شود نیز کوتاه تر میشود. در آخر ضد ویروس شید شامل سیستم محافظت از یواسبی می باشد که از آلودگی از طریق درایوهای فلش جلوگیری
میکند.))
توضیحات بیشتر :
www.sheedantivirus.com
ولی استفاده از این تاسف برانگیز هست!!
-
-
June 17th, 2013 20:31
# ADS
-
June 17th, 2013, 20:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mihanscript
آقا کیان نظر خودتون رو نگفتید چه آنتی ویروسی بهتر از همه هست؟
نظر من ابتدا روی Avast هست ولی متاسفانه به آی پی ایرانی اجازه آپدیت نمیده و تحریم کرده!، ولی بعد از آواست کاسپر از همه لحاظ تست و تایید شده و 99 درصد مطمئن هست تنها ایرادش اینه که مصرف سخت افزاریش نسبتا بالا هست البته از نورتون و یا پاندا خیلی کمتر و بهتر هست.
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
June 17th, 2013, 20:48
-
-
June 17th, 2013, 22:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CloudSupport.ir
ولی استفاده از این تاسف برانگیز هست!!
شما خودتون باهاش کار کردین دوست عزیز ؟! بنده 3 سال تو کار امنیت شبکه بودم با توجه به تست هایی که انجام دادم استفاده از این آنتی ویروس به همراه firewall comodo امنیت سیستم رو کاملا تامین میکنه , با این حال هرکسی نظر خودش رو داره امیدوارم شما با استفاده از نرم افزارهای دیگه نیازهاتون برطرف بشه , برقرار باشید
ویرایش توسط rezasniper2012 : June 17th, 2013 در ساعت 22:08
-
-
June 17th, 2013, 23:30

نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
شما خودتون باهاش کار کردین دوست عزیز ؟! بنده 3 سال تو کار امنیت شبکه بودم با توجه به تست هایی که انجام دادم استفاده از این آنتی ویروس به همراه firewall comodo امنیت سیستم رو کاملا تامین میکنه , با این حال هرکسی نظر خودش رو داره امیدوارم شما با استفاده از نرم افزارهای دیگه نیازهاتون برطرف بشه , برقرار باشید
خیر، ولی وارد بحث تخصصی نمیشم، چون چیزی تغییر نمیکنه. شما حق انتخاب دارید. شما نیز برقرار باشید
-
تعداد تشکر ها از CloudSupport.ir به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2013, 10:49
عضو انجمن
این انتی ویروس مونتاژ داخل(شید) برداشته موتور نود و اویرا رو کنار هم گذاشته میدونید نه خلاقیتی نه نو آوری
به نظر من کاسپر بهترین گزینه هست

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2013, 11:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
GOD
این انتی ویروس مونتاژ داخل(شید) برداشته موتور نود و اویرا رو کنار هم گذاشته میدونید نه خلاقیتی نه نو آوری
فکر کنم موتورای نود و کاسپر ترکیب شدن و شید به وجود اومد
ولی برا شروعشون هم بد نیست ، اگر بتونن روش کار کنن و کم کم در اینده موتورا رو حذف کنن و خودشون بنویسن
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
June 18th, 2013, 11:09
آنتی ویروس پاندا بگیرین لذت ببرین
-
-
June 18th, 2013, 14:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
GOD
اینکه شما از دو آنتی ویروس همزمان با سرعت چند برابر و هزینه غیرقابل قیاس با نمونه های مشابه خارجی استفاده میکنین چیز بدیه ؟!
-
-
June 18th, 2013, 14:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
فکر کنم موتورای نود و کاسپر ترکیب شدن و شید به وجود اومد
ولی برا شروعشون هم بد نیست ، اگر بتونن روش کار کنن و کم کم در اینده موتورا رو حذف کنن و خودشون بنویسن
نود و اویرا دوست عزیز
-