آدرس سایت :سوپر وب | بک لینک | خرید بک لینک | فروش بک لینک | افزایش پیج رنک گوگل | افزایش بازدید
آیدی جهت ارتباط با ما : hossein_nikdel2
یاعلی
آدرس سایت :سوپر وب | بک لینک | خرید بک لینک | فروش بک لینک | افزایش پیج رنک گوگل | افزایش بازدید
آیدی جهت ارتباط با ما : hossein_nikdel2
یاعلی
اقای محترم من 2 سال میشه این سایت رو از 0 بالا اوردم یعنی خودم دامین رو رفتم ثبت کردم نه از کسی خریدم و نه خواهم فروخت
اسمم حسین صاحب هست که تمامی طراح های چت روم منو میشناسن حتی مدیر این بخش اقای محمد زاده (nginxweb)
پس لطف کن وقتی سئو بلد نیستی از اسم سایت سو استفاده نکن چون خیلی به من بر میخوره اگه میومدی بصورت خصوصی میگفتی میخوام برای فروش رفتن پکیج هام میخوام از اسم شما استفاده کنم من ناراحت نمیشدم اما با کمال پرویی میای چنین حرفایی رو میزنی ادم شاخ در میاره واقعا
این انجمن مدیر نداره اینجور ادمارو رو نزاره سر مردم کلاه بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما قصدتون کلاهبرداریه
آخه خرید بک لینک و لایک فیسبوک و پلاس وان رو که خود شخص می تونه انجام بده
در ضمن چت باران هم مطمئنم شما سئو نکردید
آقا زشته! نکن!
سر وبمسترهای غیر حرفه ای رو که فکر می کنن یه شبه می تونن ره صد ساله رو برن کلاه نذار!
اگه قرار باشه که با بک لینک همه بیان بالا که دیگه واویلا!
دوستان سئو یه مبحث خیلی پیچیده هستش که نیاز به تحقیق فراوان داره نه اینکه با 4 تا بک لینک تو سایت بزرگ! رنگ 2 گوگل بگیرین
مواظب باشین
دوستانی که از بنده انتقاد میکنند، ببینید چقدر احمق هستن که میگن من سئو کردم، من اصلا ادعای سئو نداشتم و کاری به سئو ندارم.
بنده بک لینک کار هستم. اینم از دروغتون.
اون کسانی هم که تهمت زدند جوابشون رو خواهند گرفت.
با سلام خدمت دوستان گرامی.
این موارد زیر نمونه کارهای اخیر ما هستند.
سایت aspanasonic.com با کلمه پاناسونیک رتبه 1
سایت : سئوالات متداول بیمه شخص ثالث با کلمه بیمه شخص ثالث در 3 رتبه اول
سایت asrebimeh.com با کلمه نمایندگی بیمه رتبه 1
سایت kanex.ir وconexdangah.com با کلمه کانکس رتبه 1 و 7
سایت starconex.ir با کلمه کانکس صفحه 1 و جلوتر هم داره میاد.
این موارد رو برای کسانی که شک دارند نوشتیم که ببیند.
در ضمن کسانی که براشون بک لینک دادیم و به هر دلیلی راضی نبودن میتونن تا آخر هفته، از طریق پیام خصوصی اقدام کنند تا مشکلشون بررسی بشه. در غیر اینصورت تعهدی برای رفع مشکلشون نمیدیم.
(هر چند در بعضی موارد که مشکل بوده، مقصر وبمستر بوده به دلیل انجام ندادن تعهدات و بک لینک در بک لینک گرفتن و همچنین بعضیها هم که توقعشون زیاد بود و توقع داشتن با 20 تومان سایتشون بیاد رتبه 1)
یاعلی
سلام و با تشکرسلام حسین جان, شما کارت واسه ما تضمین شدس به قضاوت های بیجا افراد دیگه توجه نکن!
یه سوال داشتم با توجه به تغییر الگوریتم گوگل چه کار هایی در حال حاضر برای بک لینک میشه انجام داد؟
خیلی از سایت ها رتبشونو از دس دادن!
سوالی خوبی بود.
یه سری تغییرات در درصد تاثیر سئوی داخلی و سئوی خارجی و همچنین تاثیر برند در سئو صورت گرفته که ما اینها رو اعمال میکنیم.
و از این پس این پکیج های بک لینک توسط ما ارائه نمیشه و بجاش پکیج افزایش رتبه کلمه کلیدی انجام میشه که تلفیقی از سئوی داخلی و خارجی سایت برای کلمه کلیدی خاص است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)