نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: هشدار: امنیت ماژول های درگاه پرداخت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

پیش فرض پاسخ : هشدار: امنیت ماژول های درگاه پرداخت

نقل قول نوشته اصلی توسط MostafaBestMan نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از اطلاع رسانی شما.
    اما همانطور که میدانید خیلی از افرادی که از این اسکریپتها استفاده میکنند از برنامه نویسی چیزی نمیدونن چون تخصصشون نیست
    بهتر نبود راهکاری برای این مشکل عنوان میکردید که همه بتونن ازش استفاده کنن؟
    صرفأ با دادن هشدار که مشکلی حل نمیشه.مخصوصأ در شرایطی که بسیاری از اسکریپتهای موجود ( پولی رایگان اوپن سورس ) رو به خاطر باگ ها زیر سوال بردید.
    برای یک کاربر عادی چیزی جز استرس که نکنه اسکریپت من هم باگ داشته باشه ، نداره فکر کنم.
    ممنون میشم راهکار درست و مناسبی اگر دارید عنوان کنید.
    با تشکر از شما
    حقیقتش به علت کمبود وقت بیشتر از یک هشدار کاری نمی تونم برای دوستان انجام بدم. چون هر سیستم و هر بانکی روش کار خاص خودش رو داره و بصورت کلی نمیشه راه حل ارایه کرد.

من برای سیستم HostBill و درگاه بانک سامان (که به نظرم از همه درگاه های بانکی از لحاظ عملکرد و نیز سیستم فنی و وب سرویس، بهتر و راحت تر هستش) حدود 1000 خط کد نویسی کردم (کلاس دیتابیس و ... رو حساب نکردم، فقط کلاس و فایل های اصلی ماژول) تا خیالم از همه نظر راحت شد... البته بخشی از این موارد بدون کمک بانک و ارایه دادن یک Documentation کامل شاید غیر ممکن می نمود... برخی از بانک ها هستند که DOC خیلی ناقص و پر رمز و رازی رو ارایه کرده اند (همچون پارسیان) و کد نویسی برای چنین بانک های بسیار رنج آور هستش و در برخی موارد انعطاف لازم را نیز از کاربر سلب می کنند.

به هر صورت بهتره امیدوار باشید که دیگر برنامه نویسان این انجمن و نیز ارایه دهنگان ماژول ها یک بازنگری داشته باشند و سعی کنند همه موارد را پوشش دهند. به عنوان یک راهنمایی خدمت این دسته عرض کنم که هکر را در مراحل مختلف فرض کرده و فکر کنید پله پله دسترسی بیشتری پیدا کرده و شما باید در آن سطح ایشان را متوقف کنید. مهمترین نکته نیز در مورد عدم پرینت اطلاعات پرداخت در خروجی HTML هستش... بهتره به جای این کار از یک Database Session استفاده کنید. و نیز Verify و Validate کردن تمامی داده ها... موارد دیگری هم هستند که با کمی دقت و صرف وقت پیدا خواهید کرد. موارد تابلو مثل Escape کردن داده های ورودی به دیتابیس جهت جلوگیری از SQL Injection و ... را نیز که حتما فراموش نخواهید کرد. در کل موارد خیلی پیچیده ای نیستند و فقط نیازمند دقت برنامه نویس در مورد مسائل امنیتی می باشند.

موفق باشید
    ویرایش توسط ≡ ALEX ≡ : June 17th, 2013 در ساعت 21:52

2. تعداد تشکر ها از≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)