سلام.
عرض کردم، در این صورت و با این طرز تفکر (از نظر من بچگانه و بی منطق) جای شما در این تاپیک نیست.
انشالاه در تاپیک های خودتون با عناوین:
- وای بد بخت شدم - کلاه سرم رفت
- کسی این نامرد رو میشناسه ؟ (بیاین تو همه !!!)
- هر چی میگردم نیست ! جمع کردند رفتند ؟
- و ...
زیارتتون می کنیم!
با تشکر.
به شرطی ميتونيد خسارت بگيريد که در دسترس باشن!
مثل اينکه فراموش کرديد چند هفته قبل دوستانی اينجا داشتند برای بک آپ گرفتنشون ضجه ميزدن و آخر هم هيچی گيرشون نيمد!
دامين هاشون تا همين الان وضعيت نامعلومی داره!
به هر حال هر کسی برای اطلاعات خودش ارزشی قائله!
يک نفر دوست داره اطلاعاتش رو تو جای مطمئن نگه داره يک نفر نه!
مثل اين ميمونه که:
يک نفر دوست داره پولش رو تو بانک معتبر بزاره و سود بانکی بگيره و شبا راحت بخوابه!
يک نفر دوست داره پولش رو بده دست کسی و هر شب با استرس بخوابه که فردا چی ميشه!
هاست هم مثل همينه! اطلاعات هم مثل همين پوله و.....
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
به نظر من کسی که هاست ارزون میفروشه برای خودش هم احترام قائل نيست!
چون ارزش کار خودش و وقت خودش رو نميدونه و وقتش براش 10 هزار تومن در سال ميارزه!
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
و کسی هم که هاست ارزون ميخره برای زحمتی که کشیده ارزشی قائل نيست!
البته منظورم هر هاست ارزونی نیست!
هاست بی اعتبار منظورم هست!
هاستی که مشتری فقط يک شماره ايرانسل داره از فروشنده و .............
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
همه با هم قیمت ها رو ببریم بالا به شرطی که همون اندازه که خوب پول میگیرید خوب پشتیبانی بدید
قیمت های من مناسب هست =d>
فرض کن یک گیگ میفروشی 10 تومن بعد باید سایت طرف رو منتقل کنی ، یک گیگ پهنای باند شاتل 9 هزار تومنـــه ، یعنی داری ضرر میکنی!
مگه دانلود آپلود ميكني؟!فرض کن یک گیگ میفروشی 10 تومن بعد باید سایت طرف رو منتقل کنی ، یک گیگ پهنای باند شاتل 9 هزار تومنـــه ، یعنی داری ضرر میکنی!
------------
حداقل ميگفتيد كدوم شركت بود كه سراغش نريم با اين قيمت اين پول رو ميدادي eukhost يك گيگ ميگرفتي من موندم 15 ساعت بعد حتما پلسك رو دوباره نصب كرده مهندس![]()
والا تو همين فارم هم کسایی که کارشون درسته قيمت هاشون بالا هستش !
البته خیلی از ارزون قيمت ها هم کارشون درسته! ولی خوب ................
خوب مگه شما يک گيگ رو دانلود ميکنی؟
اينطوری که 18 نومن ضرر ميکنی چون يک گيگ دانلود ميکنی يک گيگ آپلود ؟
لازم نيست اين کار رو بکنی از همون سرور اولی زيپش کن از سرور دومی دانلودش کن!
البته که خودت استادی ولی گفتم اغراق نکنی! <![]()
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
خداحافظ !
نظرات شما خوب و قابل احترام هست ولی زیاد منطقی نیست . تلورانس همیشه وجود داره چه تو هاسیتنگ چه تو هر کار دیگه ای .
ببنید خیلی ها ترجیح میدن از شرکت های ایرانی خرید کنند و برای این کارشون دلایل خودشون رو دارند که باید عقاید مشتریان احترام بزاریم و حق انتخاب رو به اونها بدیم .
مطمعنا این خریدار میتونست از شرکت خارجی بگیره ولی چرا نگرفته و مبلغ بیشتری هزینه کرده ...
همین که میگه شب ها راحت میخوبه و خیالش راحت هست که اگر روزی مشکلی پیش اومد بک اپ دارم یکی هست جواب تلفن هام رو بده یه ادرسی هست که بتونم حضوری برم و پیگیری کنم نشانه های مثبتی هست که قبل از خرید بهش فکر کرده و سرویس رو خریداری کرده . میتونست بیاد تو این فروم بنویسه هاست اسپانسری میخوام کلی بهش پیشنهاد میدادن و .... شاید رایگان میگرفت یا اینکه مثلا با 6500 تومن خریداری میگرد شاید هم کمتر ................
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
با کارمند یکی از این شرکت های رده اولی که حرف میزدم ... گفتم چرا این قدر هاستتون رو گرون میدید ولی با این حال هم الان جزء بالاترین شرکت ها و پرفروش ترین ها هستید ...
به من جواب داد ما هزینه هاست را دریافت نمیکنیم بلکه 90 درصد این پول هزینه پشتیبانی هاستتون هست ... شما برو یک سال از یک جای ارزون بگیر ... مطمئنم سال بعدش بر میگردی رو هاست خودمون
به نظرم منطقی میاد ... برای کسی که اطلاعاتش اهمیت داره پشتیبانی خیلی مهمه ... یه جورایی مثل شرکت بیمه میمونه
شما مجبوری هر سال پول بدی ... اما در عوض خیالت راحته که اگه مشکلی برات بوجود اومد بیمه جبرانش میکنه برات
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
تاپیکهای خودتون؟ حالت خوبه عزیز؟ چشماتو باز کن ببین اینا به من چه ربطی داره؟کجاش تاپیک منه اینا؟اول دقت کن بعد نظر بده استاد!! در ضمن احترامت رو نگه دار. به شما مربوط نمیشه جای من کجاست.هر جا هست جام تو بین عربا نیست! هیچ وقتم من رو تو این تاپیکهای مزخرف نمیبینی.هر هاستینگی یک روز تاخیر کنه 24 ساعت قطع کنه سرور رو عوض میکنم کلا.ان هم کمتر از نیم ساعت حتی روزای تعطیل..منتظر نمیشینم مثل شما. اینم چیزی که دنبالش بودید..حالا بشینید کف بزنید.همینو میخواستین دیگه؟
همه با هم قیمت ها رو ببریم بالا به شرطی که همون اندازه که خوب پول میگیرید خوب پشتیبانی بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)