این سوال که چه آنتی ویروسی بهتره رو باید اینطور بررسی کرد " چه آنتی ویروسی برای شما مناسب هست ؟"
چند تا پارامتر هست که باید بهش توجه داشت:
- آیا میخواین واسه لایسنسش هزینه کنید؟
- آیا سیستمتون جدید و دارای مشخصات فنی نسبتا قوی هست؟
- آیا شما به امنیت و ویروسی نبودن کامپوترتون حساس هستید؟
اگه جوابتون به همه ی سوالات بالا مثبت هست من کسپر رو پیشنهاد میکنم.
کسپر جزو قدرتمندترین آنتی ویروس های دنیاست که توسط هکرها و متخصصای امنیت روسی نوشته میشه
آپدیت های خوبی هم واسش ارائه میشه و از معایبش میشه به سنگین بودنش و نیاز داشتن به سیستم قوی اشاره کرد
ناد هم آنتی ویروس خوبیه و امتحان پس دادس . از مزایاش سبکی و داشتن هوش مصنوعی قویه
اگه دنبال دردسر کشیدن با این آنتی ویروس نیستین حتما لایسنسش رو تهیه کنید ( لایسنس به نسبت ارزونی داره)
نورتون و مک کافی هم آنتی ویروس های بدی نیستن فقط سنگینی و اسکن کند رو میشه جزو نقاط ضعفشون حساب کرد
اویرا یکی از آنتی ویروس های محبوب منه . اسکن سریع ، آپدیت های فوق االعاده عالی و به روز و تروجان یاب قوی که هیچ آنتی ویروسی نداره رو میشه جزو نکات مثبت این آنتی ویروس حساب کرد
از نکات منفی این آنتی ویروس هم میشه به از بین بردن کرک و پچ نرم افزار ها اشاره کرد (که اون هم از طریق قسمت تراست کردن میشه رفعش کرد)
بیت دیفندر رو هنوز استفاده نکردم
البته بین اینها جای اوست خالیه که آنتی ویروس خیلی خوبیه و تو این وضعیت واسه کسایی که دنبال آنتی ویروس رایگان هستن به نظرم یکی از بهترین گزینه ها به حساب میاد
نظر کلی من واسه آنتی ویروس ( اگه میخواین لایسنس تهیه کنید و سیستم قوی دارید ) روی کسپر هست
موفق باشید