با سلام

من توي كار هاستينگ نيستم ولي با افراد زيادي كار كردم كه توي اين حرفه بودن !

بعضي ها فكر مي كنند با فروش هاست ديگه كارشون تموم شده در صورتي كه به نظر من با فروش هاست تازه كارشون شروع شده و بايد در قبال هزينه اي كه از مشتري گرفتن بهش خدمات و پشتيباني بدن .

در ضمن امنيت و بي نقص بودن هيچ سيستمي 100 درصد تضمين نيست و ممكن است كه در هر زماني مشكلاتي بوجود بيايد كه اين وظيفه فروشنده هاست است كه در سريعترين زمان ممكن مشكل مشتري را حل كند .
البته بعضي از مشتري ها هم بي ملاحضه هستند و فكر مي كنند فروشنده هاست خودش ديتاسنتر دارد و كنار سرور نشسته است و انتظار دارند بعد از 10 دقيقه مشكلشان حل شود .

در مورد اين شركتي كه شروع كننده موضوع ازشون سرويس دارند (و منم نميدونم چه شركتي هست) اين طور كه مشخص هست پيگير كار مشتريشون بودن و مرتبا باهاشون در تماس بودن و حتي پس از پايان كار تلفني باهاشون تماس گرفتن در صورتي كه مي تونستند با ايميل و يا در همون تيكت جواب بدند .
در ضمن همونطور كه جناب AfraWeb.net فرمودند هيچ جاي دنيا مشكل رو يك ساعته حل نمي كنند و ممكنه 12 و يا حتي 24 ساعت هم طول بكشه .

در مورد قيمت هم به نظر من براي يك سرويس با كيفيت و يك پشتيباني خوب 65000 تومان هزينه زيادي نيست .

ما ياد گرفتيم همش دنبال ارزونترين ها باشيم . البته اين بد نيست ولي در صورتي كه به كيفيت خدمات و پشتيباني هم توجه كنيم .

اگه من به عنوان يك مدير سايت تشخيص بدم كه چند ساعت Down بودن سايتم چقدر ميتونه به اعتبار سايتم لطمه بزنه حتما درك ميكنم كه هزينه اي كه دارم براي خريد هاست مي كنم برام هدر نميره .
الان من هاست 100 مگابايتي 5000 تومني هم سراغ دارم ولي توي 24 ساعت 1 ساعت Down هست .

البته ناگفته نماند هر هاست گراني نشانه كيفيت و پشتيباني خوب و هر هاست ارزاني نشانه كيفيت و پشتيباني بد نيست ولي اين مي تواند يكي از چند موردي باشد كه براي خريد هاست بايد به آن توجه كرد .

من خودم از چند جا سرويس داشتم . از يه جايي 500 مگ هاست خريدم 10 تومن ساليانه .
ولي انصافا كيفيت و پشتيبانيشون خوب بود حتي هر وقت درخواست باز گرداني بك آپ چند روز قبل رو مي دادم چند ساعت بعد انجام مي دادند (با اينكه من تعداد درخواست هاي بازگرداني بك آپم خيلي زياد بود).
(اينم توي پرانتز بگم كه اون شركت به نگاه روشن پارس واگذار شد و هاست هم به اونجا منتقل شد و در صورتي كه وقتش چند ماه است كه تموم شده ولي نميدونم چرا يادشون رفته ببندند البته من ازش استفاده اي نمي كنم )

اين مطلبم گفتم كه عرض كنم دليل نميشه چون يكي قيمت هاستش ارزونه خدماتش هم بده بلكه هر شخص يا شركتي با توجه به هزينه اي كه مي كنه يه قيمت روي خدماتش ميزاره و بهترين راه براي فهميدن كيفيت خدمات يك شركت هاستينگ تحقيق از مشتريان قبلي اون شركت هست .

موفق باشيد