برنامه را wget کردین !؟
نام اون فایل با نامی که میخواید اجراش کنید هم خوانی داره!؟
مشکل خواصی نمیتونه داشته باشه.
بازم اگر نشد، بگین که ببینیم مشکل از کجاست.
موفق باشید.
برنامه را wget کردین !؟
نام اون فایل با نامی که میخواید اجراش کنید هم خوانی داره!؟
مشکل خواصی نمیتونه داشته باشه.
بازم اگر نشد، بگین که ببینیم مشکل از کجاست.
موفق باشید.
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
بلده دوست عزیز wget کردم .
اگر توجه کنید ، من نوشته های SSH رو کپی و پیست کردم . کلمه ها دقیقا درست هستند ، فایلی که wget شد رو من کپی کردم و Paste و بعد هم chmod و اجرا !
خبری نشد ! ؟
نمیدونم، من دوتا آموزش گذاشتم، هیچ کودوم جواب نداد !؟
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
میشه این CMD ها رو بزنید و بعد از اینکه نسخه Enterprise رو دانلود کردید به من لینک بدید ؟!
سلام
من کاملاً نصب کردم
موقع اجرای نرم افزار با دستود service IBSng start
این مشکل رو داد بهم:
کد:[root@ibs ~]# service IBSng start Starting IBSng Core: importing required files ... forking ... IBSng started with pid=0 Calling Initializer routins IBSng started with pid=3334 Shutting down on error IBSng Failed to start! [FAILED] Traceback (most recent call last): File "/usr/local/IBSng/ibs.py", line 65, in start mainThreadInitialize() File "/usr/local/IBSng/ibs.py", line 40, in mainThreadInitialize core.main.init() File "/usr/local/IBSng/core/main.py", line 44, in init core.admin.admin_main.init() File "/usr/local/IBSng/core/admin/admin_main.py", line 18, in init from core.admin.admin_actions import AdminActions File "/usr/local/IBSng/core/admin/admin_actions.py", line 9, in <module> from core.lib import iplib File "/usr/local/IBSng/core/lib/iplib.py", line 5, in <module> from core.lib import IPy File "/usr/local/IBSng/core/lib/IPy.py", line 746 SyntaxError: Non-ASCII character '\xa0' in file /usr/local/IBSng/core/lib/IPy.py on line 747, but no encoding declared; see http://www.python.org/peps/pep-0263.html for details (IPy.py, line 746)
خوب کانفیگ نشده
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
این مشکل از encoding هست !
ممکنه از سیستم عامل باشه ؟
تو یه تالار گفتند که روی fedora 11 کار نمیده !![]()
من آخرش تونستم نصبش کنم !
حالا میشه بگید کجاهارو باید تنظیم کنم ؟ تا بشه وصل شد به سرور ؟
اگر IbSng در کنار Lxadmin باشه مشکل ایجاد میکنه ؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)