با سلام
هاست 500 مگابایت
پهنای باند نامحدود
7 روز بازگشت وجه در صورت نارضایتی از پشتیبانی و سرویس
پنل دایرکت ادمین (تِم Capri)
وب سرور لایت اسپید
کلیه امکانات نامحدود
کلیه موارد مورد نیاز برای نصب whmcs بر روی سرور فعال است
قیمت سالیانه 27000 تومان
میزبانی وب لینوکس حرفه ای - بلاگ تو وب
دادا این دیگه دارم به عنوان این که یه هاست خوب و اررزون داده ازش تشکر میکنم بخاطر این کارش خدا وکیلی هاست هاش عالیه خودش هم نمیدونه من اینجا بهش کمک میکنم
سلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
اگر سایت شما حداکثر 2000 بازدید در روز دارد پیشنهاد ما :
هاست لینوکس اقتصادی
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=32
اگر تعداد بازدید بیشتر از این مقدار هست :
هاست پر بازدید لینوکس سی پنل
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20
موفق باشید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
امنیت سرعت اطمینان خاطر مجهز به Anti Sheller CXS بکارگیری هاردهای پرسرعت SSD به جای هاردهای معمولی بکاپ گیری روزانه/هفتگی و ماهانه در سرور مجزا مجهز به Antivirus , Exploit Scanner , Firewall میزبانی بر روی وب سرور Litespeed دیتاسنتر معظم XLhost آمریکا(یکی از پایدارترین دیتاسنترهای دنیا) مانیتورینگ شبانه روزی و 24 ساعته کلیه سرویسها سیستم عامل لینوکس ابری Cloudlinux هفت روز گارانتی عودت وجه
آپتایم 99.9 درصد کنترل پنل cPanel انتقال رایگان سایتها پهنای باند و کلیه امکانات نامحدود
پرداخت آنلاین و تحویل فوری | | پشتیبانی دوشیفت کاری با ایمیل ، چت آنلاین ، تیکت و تلفن || دارای نماد اعتماد الکترونیکی
قیمتهای استثنایی ضمن تضمین کیفیت سرویس ها با بیش از سه سال سابقه درخشان:
جزئیات پنل های میزبانی وب لینوکس استاندارد | روز وب.کام هاست لینوکس استاندارد
هاست لینوکس ابری | روز وب.کامهاست لینوکس حرفه ای
هاست لینوکس سایت پربازدید | روز وب.کامهاست لینوکس پربازدید
جهت مشاوره و درخواست فقط از طریق سایت روزوب اقدام نمایید(ممکن است درخواست شما در این تاپیک توسط ما دیده نشود)
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
با لایسنس رایگان (لاف تایم همراه با پنل سایت) ماهیانه 20 تومان در خدمتیم
در صورت نیار پیغام خصوصی بدید لینک سفارش برای شما ارسال شود
با سلام
سبد خرید - زرین هاستینگ
هاست CMS رو پیشنهاد میکنماز آلمان دیتاسنتر هتزنر توسط هاست فا با پشتیبانی واقعا ۲۴ ساعته (۲ ظهر تا ۶ صبح - ۶ صبح تا ۱:۳۰ ظهر) کادر مجرب برای پشتیبانی :-)
لـــیــنــک خــریـــد
سبد خرید - راستین هاست
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)