-
June 14th, 2013, 01:28
عضو انجمن
پاسخ : کنترل پنل (رایگان) مناسب جهت مدیریت سایت های شخصی

نوشته اصلی توسط
mahdiak
اگر از ویندوز استفاده میکنید cPanel Enkompass یا WebSitePanel یا zPanel استفاده کنید.
اگر لینوکس دارید از Kloxo یا Webmin استفاده کنید. (البته) دایرکت ادمین بدون نیاز به لایسنس هم موجود هست بدون Bug امنیتی فقط باید Apache و PHP و MySQL خودتون نصب کنید.
چطوري دايركت ادمين بدون لايسنس؟ مگه ميشه؟!
-
تعداد تشکر ها از Shayanzez به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2013 01:28
# ADS
-
June 14th, 2013, 01:29
-
تعداد تشکر ها از قزوین هاست به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2013, 04:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Shayanzez
چطوري دايركت ادمين بدون لايسنس؟ مگه ميشه؟!
سلام میشه ولی امنیت نداره
اصلا توصیه نمیشه نصب کنید
-
تعداد تشکر ها از hassan5099 به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2013, 10:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hassan5099
سلام میشه ولی امنیت نداره
اصلا توصیه نمیشه نصب کنید
سلام امكانش هست ياد بديد؟
-
-
June 14th, 2013, 11:38

نوشته اصلی توسط
wdo
سراغ این رایگان های به جز Kloxo نرید ، اعصابتون واقعا خورد میشه!

نوشته اصلی توسط
Ehsan lashkari
سلام
پنل فقط کلکسو از دایرکت ادمین هم بهتر سریع تره
کلکسو صرفا به خاط رایگان بودن بد نام شده و یکسری مشکلاتی که 3-4 سال پیش داشته، نه الان ! اگر کلکسو هم چند دلاری هزینه می گرفت همه کاربران ایرانی با سر می رفتن دنبال کلکسو!
الان بنده برای چندین کاربر نصب و تنظیم کردم بدون هیچ مشکلی -
تنها ایرادی که میشه به کلکسو گرفت اینه که امکاناتش زیاده و کاربران تازه وارد یه خورده سردرگم میشن که
که نشون میده کاملا حرفه ای و فول آپشن هست
دوستان حقیقتش من هم webmin نصب کردم و هم kloxo . انصافا برای کانفیگ kloxo نمیدونستم باید چیکار کنم !!! خیلی اذیت شدم.
دوستان عزیز لطفا دلایل بیشتری برای برتری kloxo بفرمایید . چرا kloxo از webmin بهتره ؟؟
عزیزانی که با هر دو پنل تجربه کار کردن داشتن لطفا نظر بدن .
مرسی
-
-
June 15th, 2013, 10:00
عضو جدید
کلوکسو به نظر من از سی پنل و دایرکت ادمین هم بهتره . واقعا چیز خوبیه . فقط چون رایگان هستش بد نام شده .
-
تعداد تشکر ها از mr_saeed به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2013, 22:50

نوشته اصلی توسط
mr_saeed
کلوکسو به نظر من از سی پنل و دایرکت ادمین هم بهتره . واقعا چیز خوبیه . فقط چون رایگان هستش بد نام شده .
دوستای که با کلوکسو سر و کله نزدند باگ هاش رو هم پیدا نکردند ، من تاحالا روی 10 تا vps کلوکسو نصب کردم تو همشون چند تا مشکل خنده دار دیدم :
شما روی خود دامین نمیتونی رکورد بزنی ، مثلا میخوای روی mydomain.com یه txt record بزنی : بعد از این که زدی روی این دامین ادد میشه : mydomain.com.mydomain.com
در واقع دامینتون رو سابدومین در نظر میگیره
هر وقت هم شما رفتی 50 تا ایمیل با هاش فرستادی ، 1 ماه تو صف Qmail گیر کرد بیا بگو کنترل پنل خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در این حد مسخره دیگه ندیده بودم qmail ایمیل ها میره تو صفش ساعتی یکی میاد بیرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
-
تعداد تشکر ها از laser1 به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2013, 22:52

نوشته اصلی توسط
mr_saeed
واقعا که فیل و فنجون و با هم مقایسه میکنی!!!
تاحالا با whm و whmcs کار نکردی بفهمی سیپنل چه غولیه!
-
-
June 19th, 2013, 23:01
عضو دائم
ترکیب virtualmin+webmin حرفه ای ترین کنترل پنل می باشد که هم رایگان هستش هم امکانات فوق الاعده زیادی داره که حنی پنلهایی مثل سی پنل نیز از بابت امکانات نمیتونن باهاش رقابت داشته باشند . از طرفی همان کانفیگ پیش فرضش نیز از امنیت مناسبی روی وب سرور و تنظیمات php برخوردار می باشد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2013, 23:37
عضو انجمن
کنترل پنل (رایگان) مناسب جهت مدیریت سایت های شخصی

نوشته اصلی توسط
nginxweb
ترکیب virtualmin+webmin حرفه ای ترین کنترل پنل می باشد که هم رایگان هستش هم امکانات فوق الاعده زیادی داره که حنی پنلهایی مثل سی پنل نیز از بابت امکانات نمیتونن باهاش رقابت داشته باشند . از طرفی همان کانفیگ پیش فرضش نیز از امنیت مناسبی روی وب سرور و تنظیمات php برخوردار می باشد
بی نهایت پیشرفته است. از لحاظ امکانات، سی پنل هم به گردش نمیرسه، اما فوق العاده پیچیده است. تا یک هفته گیج بودم توش :D
وب مین کنترل پنل برای راه اندازی سایت نیست. مدیریت تمام اجزای سروره، با نصب virtualmin امکانات راه اندازی سایت مثل وب سرور و مدیریت دامین و ... بهش اضافه میشه.
در این حد حرفه ایه که تمام امکانات دایرکت ادمین یه ماژوله :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید