سلام خسته نباشید
توی قسمت phpmy admin میخواستم یه فایل sql رو اپلود کنم اما حجمش زیاده و اجازه نمیده چطوری باید این فایل رو اپلود کنم و کجا رو باید تغییر بدم تا مقدار اپلود افزایش پیدا کنه
Untitled.jpg - 91 KB
سلام خسته نباشید
توی قسمت phpmy admin میخواستم یه فایل sql رو اپلود کنم اما حجمش زیاده و اجازه نمیده چطوری باید این فایل رو اپلود کنم و کجا رو باید تغییر بدم تا مقدار اپلود افزایش پیدا کنه
Untitled.jpg - 91 KB
ویرایش توسط reza0071 : June 14th, 2013 در ساعت 00:01
سرور درست خودتون هست یا هاست دارید؟ اگر هاست رو از کسی خریدید باید با مدیری هاستتون هماهنگ کنید
سلام
راحترین روش اینه که نرم افزار 7zip رو دانلود کنید و دیتابیستون رو با فرمت gz زیپ کنید حجمش زیر یک مگ میاد و سپس آپلود کنید
البته میتونید به مدیر سرور بگید حجمش رو بالا ببره اگه نه این راه ساده ترین روشه
سرور واسه خودمه
سیستم عامل:CentOs
پنل:DirectAdmin
سرور مجازی هست
خب به مسیر زیر برید
و مقادیر upload_max_filesize , memory_limit , post_max_size , max_execution_time را مطابق با نیازهای خودتون تنظیم کنید .کد PHP:
/usr/local/lib/php.ini
توصیه میشه جهت Import دیتابیس های حجیم از ابزار BigDump: Staggered MySQL Dump Importer استفاده کنید.
موفق باشید
واسه قسمت My sql جدا هست نمیدونید دقیقا مقدار کدوم خط رو باید زیاد کرد تا بشه دیتابیس بزرگتری رو ایمپورت کرد
به صورت دیفالت باید رو 2 مگ باشه فکر کنم
دقیقا حظور ذهن ندارم اما تو همون فایل php.ini هست
بگردید ببینید کدوم حجم با حجم ایمپرت شما در phpmyadmin یه اندازست اونو زیاد کنید
و اینکه قبلش یه بک آپ بگیرید از php.ini
اما به شدت توصیه میشه از ابزاری که بالا معرفی کردم استفاده کنید
یا حق
بفرمایید اینم پاسخ سوالتون
how to make Max upload size bigger?
phpmyadmin database max import size
یا حق
از برنامه ای مثل mysqldumper استفاده کنید و حتی دیتابیس های چند گیگی را ریستور کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)