میشه یه آموزش کلی هم بدید؟
میشه یه آموزش کلی هم بدید؟
ولی به نظر بنده ! بانک پارسیان خیلی سبک ! سرعت بالا قطعی کم !
البته اگه پولی هم اشتباه کم بشه زودتر بر می گردونه !
من پرداخت آنلاین پارسیان رو به عنوان یک شخص حقیقی راه اندازی کردم.
فرم هایی که میدن رو پر میکنید + اسکن شناسنامه و کارت ملی + نامه رسمی اعلام آی پی + جواز کسب محل فعالیت
جواز کسب محل فعالیت: اگر شرکت هستید یا مغازه دارید خوب معلومه چی رو رو کنید ولی اگر مثلا در منزل فعالیت میکنید،اگر سند به نام خودتونه،اسکن سند کافیه.ولی اگر سند مثلا به نام پدرتون هست باید اسکن سند و نامه پدر که تعیین میکنه شما در این محل اجازه فعالیت دارید.
من چند بار نامه پدر رو نوشتم و پدرم هم امضا کرد گفتند قبول نیست و یه جورایی مشکل داره.دیگه دنبالش نرفتم تا اینکه خودشون بعد 2 ماه همه کارها رو انجام دادند و پین رو ارسال کردند.
جهت شروع هم باید به آدرس pec.ir برید.ثبت نام که کنید خودشون همه راهنماییها رو میکنند.
اون سایتی که میشه باهاش پرداخت آنلاین موقت واسه سایت و وبلاگ درست کرد بانک پاسیروس هست که من قبلا باهاشون کار کردم و اونها هم فقط کارمزد انتقال وجه رو میگرفتند.
آدرس: bank.pacyrus.com
در حال حاضر تنها بانکی که کارمزد برای پرداخت ها نمیگره بانک ملت هست . واریز به حساب روزانه می باشد .و نزدیک 4 سال که با این بانک کار میکنیم مشکل خاصی نداشتیم . البته هر چند وقت یکبار سیستم پرداخت را ابدیت میکنند و باید یک سری تنظیمات به برنامه اضافه بشه ولی در کل اگر تراکنش های زیادی دارید این بانک توصیه میشه مثلا برای ما که روزانه بین 1.5 تا 2.5 میلیون تومان تراکنش در پرداخت آنلاین داریم 2 درصد مبلغ زیادی هست که نیازی نمیبینیم به بانک های خصوصی پرداخت کنیم .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
يه سالي هست بانك ملت خصوصي شده!
بانک ملت روزانه واریز می کنه !
بانک های دیگه چطور ؟
100 درصد خصوصی نیست نزدیک 20 درصد از سهام بانک به بخش خصوصی واریز شده است
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره ها تماس بگیرید : 22743457 شرکت به پراخت ملت .
البته برای راه اندازی سیستم نیاز به مدارک شرکت می باشد ولی این سیستم برای کسانی که تراکنش های زیادی دارند بالای 1 میلیون در روز دارند مناسب هست تراکنش ها بصورت روزانه واریز میشه به حساب پذیرنده . ولی برای کسانی که از فروشگاه یا سیستم های هاستینگ از قبیل سیگما و ..... استفاده میکنند سامان کارایی بهتری داره و راحت تر هست و تنها مشکل همون کارمزدی هست که سامان میگره .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
اين 24 درصد هم سال بعد واگذار ميشه تنها بانك دولتي بانك ملي هست كه ميمونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)