-
June 12th, 2013, 20:26
عضو انجمن
معرفی دیتاسنتر برای خرید سرور اختصاصی جهت استفاده شخصی
سلام دوستان. روز بخیر
من میخوام یک سرور اختصاصی برای مصرف شخصی تهیه کنم. حدودا 6 تا دامین روش هست. همچنین از Redstation سرور داشتیم. ولی گیر دادن که ایمیل زیاد ارسال میکنید. به همین دلیل میل سرور رو بستند و دیگه نمیشه میل ارسال کرد. همچنین یه سری مسائل دیگه مثل کندی سرعت پیش اومده بود که اون هم باعث شد به فکر انتقال بیافتیم.
الان باید سرور دیگه ای انتخاب کنیم. با توجه به اینکه استفاده ما شخصی هست و فروش نیست، همچنین پینهای باند نامحدودی نیاز داریم و کیفیت و آپ تایم و پشتیبانی هم مهم هست و همچنین به تعداد ایمیل گیر ندن شما یه چیزی پیشنهاد میکنید؟ تاکید بر روی کیفیت و آپ تایم داریم که سرور همیشه در دسترس باشه. همچنین قرار هست مجازی سازی جهت سایر استفاده ها انجام بشه. بنابراین مجازی سازی نیاز هست.
من تعداد زیادی از تاپیکها رو خوندم ولی اکثر دوستان برای فروش میخواستن یا ارسال ایمیل براشون مهم نبود. فعلا خودم به این نتیجه ها رسیدم:
YesUp Canada و Hetzner Germany و LeaseWeb Germany .
همچنین موقعیت سرور مهم نیست. یعنی هرجایی شد فرقی نداره.
ویرایش توسط Cyrus.The.Great : June 13th, 2013 در ساعت 01:25
-
-
June 12th, 2013 20:26
# ADS
-
June 12th, 2013, 20:47
پاسخ : معرفی دیتاسنتر برای خرید سرور اختصاصی جهت استفاده شخصی
سلام
چقدر منابع لازم دارین؟
-
تعداد تشکر ها از ekrami به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2013, 21:55
از Worldstream هلند می تونم براتون تهیه کنم تحویل نهایتا 12 ساعته مشکلی هم نخواهید داشت
-
تعداد تشکر ها از ParsNetwork به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2013, 22:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ekrami
سلام
چقدر منابع لازم دارین؟
سلام.
هارد در کل 10گیگ برای ما بس است، فعلا حدودا یک گیگ استفاده شده ولی آینده بیشتر نیاز هست. پهنای باند ترجیحا بالا باشه که مشکلی نباشه ولی بطور معمول مصرف ما بیشتر از 2 و یا 3 tb نمیشه. میزان رم هم نمیدونم، سری پیش 8گیگ بود. cpu رو هم نمیدونم. در کل سروری میخوایم که کند نباشه مثل redstation نشه !
-
-
June 12th, 2013, 22:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ParsNetwork
از Worldstream هلند می تونم براتون تهیه کنم تحویل نهایتا 12 ساعته مشکلی هم نخواهید داشت
سلام.
شما یه منابعی پیشنهاد میکنید؟ آیا هلند پینگ مناسبی نسبت به ایران دارد؟
-
-
June 12th, 2013, 22:14
برای کار شما فقط دیتاسنترهای هلندی رو پیشنهاد می کنم چینی هم که پینگ مناسبی ندارند
هلند پینگ مناسبی به ایران میده
-
تعداد تشکر ها از ParsNetwork به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2013, 22:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ParsNetwork
برای کار شما فقط دیتاسنترهای هلندی رو پیشنهاد می کنم چینی هم که پینگ مناسبی ندارند
هلند پینگ مناسبی به ایران میده
منابع پیشنهادی خودتون رو هم لطف میکنید بگید؟ سپاس
-
-
June 13th, 2013, 13:20
عضو انجمن
بهترین پینگ اروپا به ایرن از اسرائیل و رومانی است.
اگر دقیقا بفرمایید چه منابعی لازم دارید، می شه اطلاعات بیشتری در اختیارتون گذاشت.
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
-
تعداد تشکر ها از guerillamethod به دلیل پست مفید
-
June 13th, 2013, 13:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
guerillamethod
بهترین پینگ اروپا به ایرن از اسرائیل و رومانی است.
اگر دقیقا بفرمایید چه منابعی لازم دارید، می شه اطلاعات بیشتری در اختیارتون گذاشت.
سلام. رم 16 گیگ. پهنای باند نامحدود. امکان مجازی سازی باشه. به ارسال ایمیل گیر ندن. پینگ خوبی داشته باشه. سرور کند نباشه. یعنی در آینده سرعت لود سایت ها پایین نیاد.
-
-
June 13th, 2013, 17:51

نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
سلام. رم 16 گیگ. پهنای باند نامحدود. امکان مجازی سازی باشه. به ارسال ایمیل گیر ندن. پینگ خوبی داشته باشه. سرور کند نباشه. یعنی در آینده سرعت لود سایت ها پایین نیاد.
با سلام
این دو گزینه مناسب برای شما
پینگ رو تست کنید
Core i3-2100 3.1GHz (2xCores, HT) 4GB DDR3 (max 16GB) 2x500GB SATA2, RAID 0/1
پورت 100 مگ واقعی با سرعت 11.5 مگابایت بر ثانیه تست شده نا محدود به معنای واقعی کلمه
آی پی به تعداد لازم ( هر وقت هر چند تا لازم داشتید سفارش میدین) الزامی به خرید بسته ای آی پی نیست
60 یورو
Intel Xeon E3-1230 3.2GHz (4xCores), 8GB DDR3, 2x500GB SATA
پورت 100 مگ واقعی با سرعت 11.5 مگابایت بر ثانیه تست شده نا محدود به معنای واقعی کلمه
آی پی به تعداد لازم ( هر وقت هر چند تا لازم داشتید سفارش میدین) الزامی به خرید بسته ای آی پی نیست
85 یورو
سرور ها وارز نیستند , ولی تا زمانی که کسی مستقیما راپورت ندهد مشکلی نخواهد بود!
در صورت تمایل پ خ کنید
-