نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrdad201 نمایش پست ها
سلام

دنبال یه وی پی اس با قیمت مناسب هستم. نمیخوام روش سایت مایت هاست کنم. یا چمیدونم از این اکانتهای فلان فلان شده درست کنم.

یه سری نرم افزار هست که تحت ویندوزه. خیلی نیاز به رم بالا نداره. کارشون هم قراره انالیز کردن سایتهای علمی مثل انگجت و ذخیره اونها در دیتابیس باشه. (دیتابیسش روی یه هاست دیگه هست)

یه موقع هم شاید بخوام ریموت وصل شم و یه سری صفحه سایت باز کنم. و اینکه شاید هم بخوام یه نرم افزار تحلیل بازار فارکس هم روش روشن داشته باشم. فقط برای تماشا کردن و تحلیل بازار روی اکانت دمو

ای پی هم ترجیحا میخوام از اروپا (هلند) یا از این کشورهای پاناما و اینا باشه. کشورهایی که قوانینشون مثل امریکا و انگلیس ازار دهنده نباشه. چون قبلا روی یک سرور امریکایی به نرم افزاری که با ویژوال استودیو درست کرده بودیم گیر دادن. (میدونید که در ایران اکثرا از ویژوال استودیوی خریداری نشده استفاده میشه)

میخواستم ببینم همچین سروری اگه باشه قیمتش ماهیانه چند در میاد ؟ ترجیحا ارزون باشه چون وسع مالیم هم زیاد نیست.

ممنونم از توجهتون
با عرض درود
سرویس های جدیدی که در حال ارائه هست متعلق به خود ماست هم آی پی ها هم سرور
لذا گزارشات و ابیوز های شما مستقیم برای خود ما ارسال میشه نه برای دیتاسنتر یا....
پس در مورد انعطاف ابیوزها روی سرورهای جدید به شدت قدرت مانور داریم ضمن این که سرور هم هلند هست
اما قیمت ها به دلیل سرمایه گذاری بزرگی که در این زمینه انجام دادیم تا کاربران راحت باشند اندکی افزایش داشته

سبد خرید - Titanium Server | تیتانیوم سرور

البته به احتمال 99 درصد یک تخفیف دوره ای جدید بعد از تحویل سرورهای جدید به کاربران قدیمی برای فروش های جدید در نظر گرفته خواهد شد
می تونید از این تخفیف هم استفاده کنید

===============================================
پی نوشت برای شفاف سازی سوالات کاربران

با عرض درود

از لحظه ارسال ایمیل تا کنون گویا بسیاری از کاربران همچنان روند تحویل سرورهای جایگزین را کامل متوجه نشده و در این زمینه هنوز ابهام وجود دارد

طبق توضیحات به کاربرانی که از تاریخ خاموشی سرور تا تاریخ تمدید بعدی هنوز اعتبار زمانی دارند سرور جایگزین تقدیم خواهد شد
از بابت افزایش قیمت ها در تاریخ تحویل سرورهای جایگزین از کاربران هیچ گونه وجهی بابت مابه تفاوت دریافت نمی گردد
به عبارت دیگر افزایش قیمت از تاریخ اولین تمدید شما بعد از تحویل سرور جایگزین تاثیر گذار است و هم اکنون نیاز به پرداخت مبلغ اضافه ای نیست
و نکته آخر این که به اعتبار زمانی باقی مانده در حساب کاربری شما از لحظه خاموشی سرور 7 روز اعتبار هدیه تعلق می گیرد
بر فرض مثال اگر 23 روز اعتبار از لحظه خاموشی سرور قبلی داشتید سرور جایگزین به شما با اعتبار 1 ماهه یا 30روز کامل تقدیم می شود
و شما بعد از 1 ماه یا 30 روز باید اقدام به تمدید سرور با قیمت جدید نمایید

امیدواریم شفاف سازی لازم صورت گرفته باشد

با تقدیم احترام