سلام دوستان همانطور که میدونید مایاهاست جمع کرد رفت و من چندتا دامنه دارم که رو سایت اینها بوده حالا باید چیکار کنم ؟ میخوام انتقال بدم دامنه ام رو ؟؟
سلام دوستان همانطور که میدونید مایاهاست جمع کرد رفت و من چندتا دامنه دارم که رو سایت اینها بوده حالا باید چیکار کنم ؟ میخوام انتقال بدم دامنه ام رو ؟؟
عزیز مگه از پلان اصلی بهتون دسترسی ندادن ؟! ایمیل بزنید پیگیر شید اگر هم دادن در ایمیلتون مشخصاتش هست
پنل دامین را دارید؟ اگر داشته باشید راحت می توانید به همکاران دیگر مثل ما که از resellerclub پنل دارند منتقل کنید.
نه همیشه هم وقتی میخواستم دی ان اس ها رو عوض کنم باید به خودشون تیکت میزدم .
حالا چیکار کنم !؟ یه راهی جلو پام بزارید ایمیلی چیزی هیچ مشخصاتی هم ازشون ندارم![]()
اگر ممکنه دامینتون را بفرمایید بررسی کنیم.
آدرس ایمیلی که هنگام ثبت دامنه در مایاهاست دادید را لطف کنید
سلام
حتما براتون روز های آخر ایمیلی زدن مبنی بر پنل دامین..
لینک پنل دامین های ثبت شده توسط مایا هاست در ریسلرکلاب:
Login Page
کلیه افراد یکه دامین های بین المللی در مایا هاست ثبت داشته اند و دسترسی به پنل ندارند از لینک زیر اقدام به بازیابی پسورد پنل خود کنند:
Forgot Password
در صورت موفقیت به ورود به پنل می توانید دامین های خود را به رایگان به شیوا هاست یا دیگر همکارانی که با ریسلر کلاب کار می کنند move service نمایید. در صورت تمایل به ادامه همکاری از طریق ما در ناحیه کاربری شیوا هاست ثبت نام کنید و تیکتی مبنی بر ایجاد پنل دامین جدید برای ما ارسال نمایید تا مشخصات پنل جدید برای شما ارسال شود و سپس به راحتی دامین خود را به این پنل جدید منتقل نمایید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)