-
June 12th, 2013, 13:34
عضو انجمن
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
hoost.ir
سلام
من روی یک سایت virtual freer را به همراه درگاه بانک ملت نصب کردم که بعد از یک مدت سایت ***** شد.
وقتی طرف دامین جدید ثبت کرد و ما هم دومینش را پارک کردیم بعد از خرید از سایت اطلاعات خرید به کاربر نمایش داده نمیشه ولی براش ایمیل میشه.
لطفا کمکم کنید
باید توی دامین جدید توی پوشه includ فایل config رو باز کنی و قستی که ادرس داخلشه رو ادرس جدید بزاری
-
تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2013 13:34
# ADS
-
June 12th, 2013, 13:44

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
باید توی دامین جدید توی پوشه includ فایل config رو باز کنی و قستی که ادرس داخلشه رو ادرس جدید بزاری
میشه یکم دقیقتر بگید مسیر فایل را؟؟
هاستش سی پنله و من فقط براش دومین جدید را پارک کردم .اطلاعات هاست همون قبلی هستش
-
-
June 12th, 2013, 15:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoost.ir
میشه یکم دقیقتر بگید مسیر فایل را؟؟
هاستش سی پنله و من فقط براش دومین جدید را پارک کردم .اطلاعات هاست همون قبلی هستش
دوست عزیز اگه سی پنله و دومین قبلی پیلتره پارک کردن معنا نداره/شما دامین جدید رو ادد کنید و تمامی پوشه های دامین قبلی رو در دامین جدید که ادد شده و داخل فایل منیجر معلومه کپی کنید سپس فایل رو از مسیری که گفتم باز کنید و ادیت کنید /ازین ساده تر نمیشه(خواستین اطلاعات رو پ خ کنین تا درست کنم)
-
تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2013, 15:42

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
دوست عزیز اگه سی پنله و دومین قبلی پیلتره پارک کردن معنا نداره/شما دامین جدید رو ادد کنید و تمامی پوشه های دامین قبلی رو در دامین جدید که ادد شده و داخل فایل منیجر معلومه کپی کنید سپس فایل رو از مسیری که گفتم باز کنید و ادیت کنید /ازین ساده تر نمیشه(خواستین اطلاعات رو پ خ کنین تا درست کنم)
پ خ شد
-
-
June 12th, 2013, 22:39
من یک خرید از سایت freer کردم ولی متاسفانه نا موفق بود و پول از حسای کم شده حالا هر طوری میخام با مدیریت فرییر تماس بگیرم نیمشه!
ایمیل که میزنه فیل میشه و راه دیگه ای هم نیست
ویرایش توسط asdadsdxz : June 12th, 2013 در ساعت 22:42
-
-
June 12th, 2013, 22:44

نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
من یک خرید از سایت freer کردم ولی متاسفانه نا موفق بود و پول از حسای کم شده حالا هر طوری میخام با مدیریت فرییر تماس بگیرم نیمشه!
ایمیل که میزنه فیل میشه و راه دیگه ای هم نیست
برگشت پول به حساب در صورت نا موفق بودن بین 24 تا 72 ساعت طول می کشه. اگر برگشت داده نشد با بانک تماس بگیرید حل می کنن.
-
-
June 13th, 2013, 16:43
عضو انجمن
سلا من یه مشکلی با freer دارم با اینکه پوشه install رو پاک کردم ولی باز پیغام میده روی دایرکت ادمین نصب کردم باید چیکارش کنم؟؟؟
اخطار امنیتی: فولدر نصب حذف نشده است٬ هر چه زودتر آن را حذف کنید.
ادرس سایت charge.hamid-mobile.com
-
-
June 13th, 2013, 17:24

نوشته اصلی توسط
dark_7qe
سلا من یه مشکلی با freer دارم با اینکه پوشه install رو پاک کردم ولی باز پیغام میده روی دایرکت ادمین نصب کردم باید چیکارش کنم؟؟؟
اخطار امنیتی: فولدر نصب حذف نشده است٬ هر چه زودتر آن را حذف کنید.
ادرس سایت charge.hamid-mobile.com
از طریق cpanel در قسمت Filemanager قبل از ورود تیک show hiden files رو بزنید ، اگه باز فولدر install دیده نشد فولدر اینستال رو دوباره داخل محل نصب copy کنید و از طریق cpanel ریمو نمایید.
تصویر1
تصویر2
ویرایش توسط mosi_sh : June 13th, 2013 در ساعت 17:26
-
-
June 13th, 2013, 19:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mosi_sh
از طریق cpanel در قسمت Filemanager قبل از ورود تیک show hiden files رو بزنید ، اگه باز فولدر install دیده نشد فولدر اینستال رو دوباره داخل محل نصب copy کنید و از طریق cpanel ریمو نمایید.
تصویر1
تصویر2
مرسی از اینکه جواب دادی.
1.دایرکت ادمین هست پنلم
2.با filezila چک کردم هیچی نبود
3.install رو مجدد ریختم پاک کردم درست نشد
-
-
June 13th, 2013, 22:00
در حال حاظر آخرین نسخه منتشر شده از virtual freer چنده؟
-