-
February 17th, 2010, 22:10
بحث تبلیغات
سلام خدمت همکاران محترم
من در این انجمن یک جستجو کردم و بحث کاملی پیرامون تبلیغات ندیدم و از آنجا که این مبحث برای همه همکاران جالب است خواستم این مبحث مطرح بشه و نظر همکاران را بدونم.
به نظر شما چه راهکار های تبلیغاتی برای شرکت های هاست موجود است؟ توضیح بدید اگر سایتی هست سایت معرفی کنید.
این مبحث اگر علمی ادامه پیدا کند به درد همه می خورد. حتی اگر راهکار شرکت های خارجی قابل پیاده سازی در ایران هم میشناسید معرفی کنید.
با سپاس
-
تعداد تشکر ها ازpouyasazan به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2010 22:10
# ADS
-
February 17th, 2010, 22:14
پاسخ : بحث تبلیغات
خود این سایت یه مورد خوب برای تبلیغ هست !
بعد از اون گوگل
-
تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2010, 22:25
مدیر کل
MoreRank - Traffic System
افزایش بازدید این سایت به دردتون میخوره ...
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2010, 22:29
اگه دوستانی که تجربه دارن بیان تو بحث شرکت کنن خوب جواب میده.
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2010, 22:29
این سایت سایت خوبی برای تبلیغات هست اما نه برای هاست اشتراکی.
گوگل هم فکر کنم مورد خیلی عالی باشه. موارد دیگر اگر باشد خیلی عالی هست. من می خوام دنبال موارد زیادی باشیم و بیشتر به دنبال راهکار های بازاریابی برای هاست اشتراکی هستم.
پیشنهاد بدید. و توضیح بدهید
-
-
February 17th, 2010, 22:31
عضو انجمن
تبلیغ در سایت هایی که در ضمینه پخش اسکریپت ، قالب و ابزار وبمستر ها فعالیت دارند هم پیشنهاد میشه !
ولی به نظر من جلب رضایت مشتری بهترین تبلیغ برای یک هاستینگه...
-
تعداد تشکر ها از Ali-718 به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2010, 22:34

نوشته اصلی توسط
vahid
پیشنهادتون برای استفاده از سیستم این سایت ها در ایران چی است؟ هدف شرکت های هاستینگ افزایش فروش است و صرف افزایش بازدید نیست. هدف افزایش بازدید هدفمند است.
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

نوشته اصلی توسط
™starhost
تبلیغ در سایت هایی که در ضمینه پخش اسکریپت ، قالب و ابزار وبمستر ها فعالیت دارند هم پیشنهاد میشه !
ولی به نظر من جلب رضایت مشتری بهترین تبلیغ برای یک هاستینگه...
چند سایت پیشنهاد بدید. هزینه تبلیغات و بازده احتمالی را شرح بدید لطفا.
جلب رضایت مشتری ضامن حفظ کسب و کار است و درصدی در فروش نقش دارد. من بیشتر دنبال راهکار های تبلیغاتی می گردم. شما از چه راهکارهایی استفاده می کنید؟
-
-
February 17th, 2010, 22:35
واسه هاستینگ سایتهایی که وب مسترها زیاد میرن پیشنهاد خوبی میتونه باشه. مخصوصاً فروم ها! یا سرویس دهنده های خدماتی (مثه پارس تولز و ...)
-
-
February 17th, 2010, 22:37
persianscript
persiantools
p30vel خدا بیامرز
برای سایت هایی که که اسکریپت هستند و بازاچه دارند
-
-
February 17th, 2010, 22:40

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
واسه هاستینگ سایتهایی که وب مسترها زیاد میرن پیشنهاد خوبی میتونه باشه. مخصوصاً فروم ها! یا سرویس دهنده های خدماتی (مثه پارس تولز و ...)
لطفا کامل توضیح بدهید. سایت هایی که می شناسید را معرفی کنید. توضیح بدهید که خودتون از این سایت ها نتیجه گرفتید یا دوستانتون توضیح بدید بر چه اساسی این سایت ها را توصیه می کنید. می خواهیم یک بحث آموزشی کامل برای تبلیغات بشه این بحث
-