-
June 1st, 2013, 01:05
پاسخ : اراهنمایی برای نتخاب میزبان وب مناسب

نوشته اصلی توسط
mina_gh20
پس چرا اینقدر حرفای بد پشت این هاستینگ هست؟؟؟؟!!!!!!! من واقعا گیج شدم
با این وضعیت که هاستینگها دارن بچه ها فکر میکنین بهتر نباشه یه هاستینگ کم حاشیه انتخاب کنم و سه ماه باهاشون کارکنم و اگه راضی بودم تمدید کنم؟!!
من فقط تجربه ی خودمو گفتم اون سایتی رو که من داشتم و سالانه با 50 تومن پشتیبانیش میکردن الآن ماهانه 300 خرج میکنم برا سرورش
کم پیدا میشه هاستینگی مثل میهن وب هاست
البته اینم بگم که با وجود سرعت و کیفیت خوب و هزینه پایین یبار برا یکی از سایت هام مشکل پیش اومد وقتی بک آپ خواستم گفتن بک آپی از سایت شما وجود نداره!
که اینم کار 90درصد از هاستینگهای ایرانه
اولین جایی بود میهن وب هاست که من ازش هاست خریدم و اونقدر راضی بودم که 8 تا سایت روش داشتم با 4 تا هاست
ولی سایتها بازدیدشون رفت بالا و مجبور شدم بیام رو سرور اختصاصی
ویرایش توسط takpar7 : June 1st, 2013 در ساعت 01:12
-
تعداد تشکر ها از takpar7 به دلیل پست مفید
-
June 1st, 2013 01:05
# ADS
-
June 1st, 2013, 09:56
ممنونم از راهنماییتون
-
تعداد تشکر ها از mina_gh20 به دلیل پست مفید
-
June 1st, 2013, 09:59
عضو دائم
irpowerweb.com
پشیمون نخواهید شد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
June 1st, 2013, 18:26
میهن وب هاست مناسب برای سایت های پربازدید نیست ولی اگه بازدید خاصی نداره می تونید ازشون تهیه کنید
-
تعداد تشکر ها از ParsNetwork به دلیل پست مفید
-
June 7th, 2013, 17:32
سلام دوست عزیز
بنده به ترتیب بر اساس فرمایشات دوستان و موردی که شما مد نظر دارید و سوال کردید، نظر خودم را عرض می کنم
از نظر بنده شرکت های نت افراز - آبتین وب و irpower وب خوب هستن و بهترین راندام را از بیشتر نظر ها دارند
نت افراز پشتیبانی بسیار قوی و سرویس های مناسب برای سایت های پر بازدید و معمولی را دارد ولی کمی قیمت بالاست
شرکت آبتین وب هم یجورایی الان آچار فرانسه شده و همه نوع هاست به سرویس هاش اضافه کرده و برای هر نوع هاستی سرویس ماهانه و سالانه داره - از نظر پشتیبانی هم بنده بر اساس شنیده ها و تجربه دیدم که کاربران راضی هستند و تو لیست مشتریان این شرکت هم سایت های بسیار پربازدید و خوبی وجود دارد که با whois گرفتن سایت ها ، از میزبانی این سایت ها توسط آبتین وب مطمئن شدم
شرکت irpower وب هم که یکی از شرکت های خوب قدیمی و با کیفیت است که از نظر پشتیبانی هم عالی هستند و هم سرویس هاشون آپتایم بالا و خوبی داره و کلا این شرکت هم تایید می شود از بنده حقیر
پیشنهاد می کنم این 3 سایت را بررسی کنید و برای تست به هر شرکت یک ایمیل ارسال کنید و سوال خاص خود را بپرسید که هم پاسخ ها بررسی شود و هم سرعت پاسخگویی این 3 شرکت
بنده به ترتیب اولویت شرکت ها را برای شما دوست عزیز عرض کردم که امیدوارم مفید واقع بشه
موفق باشید
ویرایش توسط raminsat1 : June 7th, 2013 در ساعت 17:34
دلیل: تغییر متن
-
-
June 9th, 2013, 19:10
با سلام
دوست عزیز
شما درسته که میخوای تازه شروع کنی ولی خوب بهتره که از همون اول خوب استارت بزنی
ما برای کار شما سرویسی رو ارائه میکنیم شما نه در حال حاظر بلکه در اینده هم نیازی به جا بجائی هاست نداشته باشید
خود انتقال اطلاعات از هاستی به هاست دیگر کاریست بس مشکل
دیتا شنتر های ما همیشه پایدار و با قدرت فراوان بوده اپتایم بالا و واقعی
پشتیبانی 24 ساعته
تیم متخصص و طراح وب و اشنا به امور وب هاستینگ
اگر مایل بودید میتوانید از سرویس افتتاحیه ما استفاده کنید اگر تست شما رضایت بخش بود
در ادامه کار نیز ما یاریتان خواهیم کرد
اعضا - شرکت نوین پندار وب سرویس
-
-
June 10th, 2013, 00:35
من از پارس پک وی پی اس داشتم
پشتیبانیش خوبه اما حل کننده مشکل نیست . فقط پاسخ میدن
-
-
June 10th, 2013, 06:45
اگر بخواهیید ما پلن رایگان از ایران را برای شروع به شما ارایه می دهیم.
-
-
June 10th, 2013, 11:45
عضو جدید
پردیس رو پیشنهاد نمی کنم. میهن وب هاست هم خیلی معمولی هست
ولی سرور ایران - مخصوصا افرانت رو پیشنهاد میدم. عالی هست.
سرور پارس و شرکت فراسو رو بررسی کنید.
سعی کنید حتما با شرکت -+ تلفن تماس + نماد الکترونیک + دفتر تهران و کلا یک بررسی کنید به یک شماره ایرانسل هم اصلا اعتماد نکنید!!!
تجربه بنده به شما دوست عزیز...
-