نوشته اصلی توسط shivahost استارتر عزیز اگر احیانا تصمیم به همکاری با ایشان گرفتید حتما قبلی این تاپیک را مطالعه کنید: http://www.webhostingtalk.ir/f107/73147/ حق ما را که ندادند! شاید حق شما را هم ندهند..... شماره کارت ارسال کنید همین الان واریز کنیم یک شماره تلفن هم بدید.
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318 خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9 (ملاقات با هماهنگی) (فعالیت مجدد بزودی)
shivahost
نوشته اصلی توسط CityKala.net شماره کارت ارسال کنید همین الان واریز کنیم یک شماره تلفن هم بدید. شماره کارت: 6104337033340678 بانک ملت بنام معصومه زرندی تلفن هم نیاز نیست ولی 88244839
شیوا هاست: هاست لینوکس
لطفا داخل همان تاپیک هم اعلام کنید.
نوشته اصلی توسط CityKala.net شماره کارت ارسال کنید همین الان واریز کنیم یک شماره تلفن هم بدید. نوشته اصلی توسط shivahost شماره کارت: 6104337033340678 بانک ملت بنام معصومه زرندی تلفن هم نیاز نیست ولی 88244839 دست شما درد نکنه، خوشحالم که بالاخره پیگیری های من جواب داد و پس از حدود 4 ماه مبلغ را واریز کردید. ممنون از شما
نوشته اصلی توسط shivahost دست شما درد نکنه، خوشحالم که بالاخره پیگیری های من جواب داد و پس از حدود 4 ماه مبلغ را واریز کردید. ممنون از شما اون موقع چون خیلی شلوغ کردید یک مقداری لج کردم!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن