-
عضو جدید
درخواست دامنه ارزان با پنل مدیریت
سلام. دوستان من یک دامنه .ir میخوام ولی واسه سایت v*p*n میخوام. همونطور که خودتون میدونید اصلآ دلم نمیخواد اسمم رو تو سایت nic.ir ثبت کنم و در طول ماه بیشتر از 5 یا 6 دامنه میگیرم. در مرحله اول دوستانی که میتونن در این زمینه کمک کنن حتمآ به درخواست بنده جواب بدن. همچنین لطفآ قیمت بقیه دامنه ها رو هم اعلام کنید شاید از خیر .ir گذشتم
ویرایش توسط yaghub : June 8th, 2013 در ساعت 16:56
-
-
June 8th, 2013 16:53
# ADS
-
پاسخ : درخواست دامنه ارزان با پنل مدیریت
ثبت دامین ir سالانه فقط 3800
ثبت دامنه | باما هاست
-
-
عضو دائم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
عضو جدید
دوستان اگر کسی میتونه از این سایت واسم دامنه بگیره ممنون میشم. هزینه رو هم پرداخت میکنم network solutions
ویرایش توسط yaghub : June 8th, 2013 در ساعت 19:55
-
-

نوشته اصلی توسط
yaghub
دوستان اگر کسی میتونه از این سایت واسم دامنه بگیره ممنون میشم. هزینه رو هم پرداخت میکنم
network solutions
با سلام دوست عزیز از اینجا خریدن نمیخواد میتونین از نمایندگان ریسللر کلاپ بگیرین که یک شرکت امریکایی هست
با ما در تماس باشید تا با قیمت مناسب براتون ثبت بشه پنل دامنه دایکرت ای هم بهتون داده میشه برای مدیریت دامنتون با یاهو ایدی در امضاء در تماس باشد با تشکر
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sniper000man
با سلام دوست عزیز از اینجا خریدن نمیخواد میتونین از نمایندگان ریسللر کلاپ بگیرین که یک شرکت امریکایی هست
با ما در تماس باشید تا با قیمت مناسب براتون ثبت بشه پنل دامنه دایکرت ای هم بهتون داده میشه برای مدیریت دامنتون با یاهو ایدی در امضاء در تماس باشد با تشکر
ممنون که پاسخ دادید. ولی اگه نگاه کرده باشید با قیمت 50 cent دامنه میده.
دوستانی که میتونن واسم بگیرن لطف کنن پاسخ بدن هزینه رو میدم خدمتشون
-
-
عضو جدید
-
-
عضو جدید
هرکی واسم انجام بده واسه 50 cent تا 10 تومن میدم
-
-