-
June 8th, 2013, 19:37
پاسخ : معرفی درگاه امن پرداخت الکترونیک فراپیمنت

نوشته اصلی توسط
moh3nia
سلام
با احترام به وقتی که برای طرلحی گذاشته شده اما من یه عکس به جای اون فنجان که گذاشتی با استفاده از
طرح اینجا تهیه کردم.
و پیشنهادمم اینه که به جای این هدر با پس زمینه آبی از رنگ سبز استفاده کنی چون با عکسی که من تهیه کردم این شکلی میشه که توی پیوست گذاشتم
در ضمن اگه میشه برای سیستم هاستینگ accountlab plus هم ماژوالش رو تهیه کنی ممنونت میشم. چون تقریبا 60 درصد پارسی سازی این سیستم رو انجام دادم که عکسهاش در زیر گذاشتم
فایل پیوست 13709فایل پیوست 13712فایل پیوست 13711فایل پیوست 13708
ضمن تشکر از شما دوست عزیز و لطفتون که وقت گرانبهاتون رو برای ما گذاشتید. حتما به دوستان میگم روی این طرح نیز نظر ویژه ای داشته باشند.
در مورد سیستم هاستینگی که فرمودید در صورت امکان ، کمی اطلاعات در مورد سیستم مدیریت محتوا که پارسی سازی نیز شده برای ما ارسال نمایید تا بتوانیم روی ماژول هایش کار و تست داشته باشیم. درصورتی که خودتون نیز بتونید ماژول این سیستم مدیریت محتوا را برای ما برنامه نویسی نمایید هزینه آن نیز مسلما تقدیم حضور میگردد.
با تشکر
-
-
June 8th, 2013 19:37
# ADS
-
June 8th, 2013, 19:40
-
-
June 9th, 2013, 01:11
عضو انجمن
سلام.
من ثبت نام کردم. ولی میخوام مشخصات رو ویرایش کنم و یک سری موارد اضافه کنم نمیشه. همچنین ایمیل تایید نمیشه اصلا! لطفا تصحیح نمایید.
-
-
June 9th, 2013, 13:51
عضو انجمن
-
-
June 15th, 2013, 20:41
با تشکر ولی یه انتقاد داشتم
اونم این که چرا این همه مراحل پرداخت انلاین زیاده
یعنی مشتری 5-6 مرحله که توی whmcs طی کرده حالا وقتی هم منتقل میشه به فراپیمنت باید 3 مرحله دیگر که تکراری هست رو طی کنه اگه بشه سریع تر و با مراحل کمتری منتقل بشه خیلی بهتره
با تشکر
-