-
بكاپ گيري با يوزر اف تي پي از اطلاعات وي ام وير
با سلام دوستان دیتا سنتر سرور من رو مسدود کرده فقط یه ftp بهم داده تا بتونم بک آپ بگیرم ... کسی هست راهنمایی کنه باید چیکار بکنم ؟ کدوم فایل رو باید بردارم ؟
-
-
June 7th, 2013 22:55
# ADS
-
پاسخ : بكاپ گيري با يوزر اف تي پي از اطلاعات وي ام وير
چشم بسته میتوان گفت سرور شما او وی اچ هست و اسپم کردین الان سرور بحالتی رفته که او وی اچ به آن هک شده میگه
رفته است شما در این حالت نمیتونین اطلاعات خود رو بردارید و فقط در صورتی میتونید اینکار رو کنید که باهاشوون مذاکره
کنید درصورتی که بخواین می تونید اطلاعات پنل سرور خود رو دراختیار من قرار بدین تا با 10دلار لااقل کاری کنم سرورتون رو باز کنن
و بتونید اطلاعات سرورتون رو بردارید واگر نه با اف تی پی اش کاری نمیشه کرد یا هیچکدوم از ماها بلد نیست
ویرایش توسط XHTML : June 8th, 2013 در ساعت 02:41
-
تعداد تشکر ها از XHTML به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
تا جایی که من اطلاع دارم با ftp که ovh در اختیارتون میگذاره کار مفیدی برای پشتیبانگیری نمیتونین کنین.
-
تعداد تشکر ها از Domain به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
اگه نمیشه کلا این ftp رو واسه چی میده؟!
-
تعداد تشکر ها از Veria به دلیل پست مفید
-
با سلام
100 در 100 ovh هست و هیچ کاری نمیتونید بکنید
-
تعداد تشکر ها از sniper000man به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Veria
شاید برای رها شدن از پیگیری کاربران یه دسترسی محدود بهشون میده و مشتریان مبتدی هم بعد یه مدت که نتونستن با ftp کار کنن، از پیگیری بیشتر منصرف میشن
-
تعداد تشکر ها از Domain به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
xhtml
چشم بسته میتوان گفت سرور شما او وی اچ هست و اسپم کردین الان سرور بحالتی رفته که او وی اچ به آن هک شده میگه
رفته است شما در این حالت نمیتونین اطلاعات خود رو بردارید و فقط در صورتی میتونید اینکار رو کنید که باهاشوون مذاکره
کنید درصورتی که بخواین می تونید اطلاعات پنل سرور خود رو دراختیار من قرار بدین تا با 10دلار لااقل کاری کنم سرورتون رو باز کنن
و بتونید اطلاعات سرورتون رو بردارید واگر نه با اف تی پی اش کاری نمیشه کرد یا هیچکدوم از ماها بلد نیست
در این ftp هارد ها مشاهده می شوند و می توانند بک آپ اطلاعات وی پی اس را دریفات کنند.
اما متاسفانه ابتدا فایل ها مشاهده نبود با کلی صحبت و تیکت به دیتاستر حالا کاری کردن یا دستوری زدن که ما باید میزدیم هر چیزی الان هارد ها قابل نمایش هست و کاربر میتونه بک اپ تهیه کنه.
-
تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
domain
تا جایی که من اطلاع دارم با ftp که ovh در اختیارتون میگذاره کار مفیدی برای پشتیبانگیری نمیتونین کنین.
این ftp برای دریافت بک اپ هست و کاملا فایل ها قابل مشاهده هستند.
اطلاعات تکمیلی و یا کامنیت دستوری دریافت کردیم اعلام می کنم.به صورت عمومی
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sniper000man
با سلام
100 در 100 ovh هست و هیچ کاری نمیتونید بکنید
دوست عزیز این بنده خدا نا امید نکنید اگر مطمئن نیستند و نگید 100% ! همیشه راهی هست...
-
-
June 8th, 2013, 14:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Veria
کار میکنه کاربران می توانند وصل بشوند اما متاسفانه ابتدا فقط چند درایور مجازی ساز قابل مشاهده هست.
و حالا به چه صورت هست که این هارد ها ابتدا نمایش داده نمی شوند و یا کامنت دستوری باید زده شوند به زودی اطلاع می دم از دیتاسنتر پرسیده شده منتظر پاسخ ساپورت بی نهایت بد دیتاسنتر هستم.
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که سیستم عامل ها دبیان 6 هستند برای VMware 5 که اگر دستریسی به SSH بود با کامنت ها می شود رفع کرد برای لیست مشاهده دسترسی آزاد کرد اما اگر در حالت RE Mod قرار بگیره یک سرور دیگر SSH فعال نیست.
-