سلام دوست عزیز
بنده به ترتیب بر اساس فرمایشات دوستان و موردی که شما مد نظر دارید و سوال کردید، نظر خودم را عرض می کنم
از نظر بنده شرکت های نت افراز - آبتین وب و irpower وب خوب هستن و بهترین راندام را از بیشتر نظر ها دارند
نت افراز پشتیبانی بسیار قوی و سرویس های مناسب برای سایت های پر بازدید و معمولی را دارد ولی کمی قیمت بالاست
شرکت آبتین وب هم یجورایی الان آچار فرانسه شده و همه نوع هاست به سرویس هاش اضافه کرده و برای هر نوع هاستی سرویس ماهانه و سالانه داره - از نظر پشتیبانی هم بنده بر اساس شنیده ها و تجربه دیدم که کاربران راضی هستند و تو لیست مشتریان این شرکت هم سایت های بسیار پربازدید و خوبی وجود دارد که با whois گرفتن سایت ها ، از میزبانی این سایت ها توسط آبتین وب مطمئن شدم
شرکت irpower وب هم که یکی از شرکت های خوب قدیمی و با کیفیت است که از نظر پشتیبانی هم عالی هستند و هم سرویس هاشون آپتایم بالا و خوبی داره و کلا این شرکت هم تایید می شود از بنده حقیر
پیشنهاد می کنم این 3 سایت را بررسی کنید و برای تست به هر شرکت یک ایمیل ارسال کنید و سوال خاص خود را بپرسید که هم پاسخ ها بررسی شود و هم سرعت پاسخگویی این 3 شرکت
بنده به ترتیب اولویت شرکت ها را برای شما دوست عزیز عرض کردم که امیدوارم مفید واقع بشه
موفق باشید