صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: Vps

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    136
    تشکر شده در
    111 پست

پیش فرض پاسخ : Vps

از تمامی دوستان ممونم .والا الان از ایشون تهیه کردیم فعلا مشکلی نداریم .انشاالله که به مشکلات دوستان دچار نشیم!ولی نتیجه رو طی همین یک ماه تو همین تاپیک میگم تا دوستان دیگه هم مطلع شن!ممنون از همه

2. تعداد تشکر ها از dibahost به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : Vps

نقل قول نوشته اصلی توسط HyperServer نمایش پست ها
    دوست عزیز قضاوت نمیخوام بکنم .... اما مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه ....شما که یک بار اطلاعات به این صورت از بین رفت و اهمیت داشت، نباید دوباره دستتون رو زیر ... ایشون قرار میدادید.

همه جای دنیا سرویس دهنده های متفاوتی وجود دارند. اما کاربر بر اساس نیاز خودش باید انتخاب کنه .

یک سری هستند اکانت فروش هستند و هر روز بک آپ کاربرانشون رو میگیرند و فقط ملاک هزینه هست براشون... اما خوب شما اشتباه از خودتون هم هست
    راستش همونطور که توضیح دادم ، من فقط لینک مستقیم می کردم و دانلود می کردم ! اگر هم سرور از دست می رفت، لینک های 2-3 روز آخرم بود و مصرف هم کاملا شخصی وبرای خودم بود. یک *** که چون دست خودم بود امن بود، یک مستقیم کننده لینک، و در نهایت یک جایی که می تونستم چیز هایی مثل android sdk رو که برای ایران از اون طرف ***** هست روی اون دانلود کنم ، فشرده کنم و بیارم روی سیستم خودم. هیچ کدوم از اینها با از بین رفتن سرور ، مشکلی برام ایجاد نمی کرد و یک دوباره کاری چند ساعته و در نهایت قیمت بود که برام مهم بود(یک حساب سر انگشتی، مجموعه قیمت این موارد برام با هذینه این VPS یکی در میاد ! شاید کمی گرونتر که اون هم به داشتن یک سیستم همیشه روشن با آی پی ثابت برای تست های الکترونیکی من در مورد مثلا سرور نمایش موقعیت GPS و ... کمک می کرد و هذینه اش در میودمد ! ). در مورد کیفیت سرورها، مورد دیگه ای هم هست، این شخص به مشتری ها نه نمی گه. حتی اگر سرویس نداشته باشه. روی سیستم دوست هاش ایجاد می کنه ( کیفیت اول خوب ) بعد که جا باز شد میاره روو سرور خودش ، کیفیت افتضاح میشه. همونطور که می دونین به دلیل اینکه این عزیزان منابع رو بیتشر از حد روی سرور ها تعریف می کنند. نمی توانند روی VPS گذینه ها کامل در اختیار شما بگذارند، برای همین دیسک ایجاد شما برای شما رو روی سرور اصلی به صورت فایلی ایجاد می کنند که با هر تغییر شما، اون فایل تغییر حجم میده.(http://www.webhostingtalk.ir/f65/81664/#post775090) کافیه شما دانلود و پاک کردن فایلتون زیاد باشه ! یا عزیزی روی سرور مشترک با شما این مورد رو داشته باشه.، اونوقت هست که کیفیت واقعی سرور رو متوجه میشید .واقعا غیر قابل استفاده میشه ! اکثرا عزیزان نمی دونند مشکل از کجاست و با بهانه های : شما ویندوز رو خراب کردین و ... مشکل رو از سر باز می کنند و حتی اکثرا منتی هم سر اون بنده خدا می گذارند که برات مجانی ویندوز می زنم ! سیستم های نصب شده از طرف ایشان ، یک فایل از قبل نصب شده هست که فقط دوباره کپی می کنند، باز می کنند، کانفیگ آی پی را عوض می کنند و تمام ! اینکه می فرمایید بعضی ها *** فروش هستند و فقط یک بک آپ می گیرند، فراموش نکنید قرار نیست چون چند تومان ارزان تر هست سرویس ها، سر شار از مشکل باشد ! اینکه هزار تومان دادم یا یک میلیون تومان، دلیل نمی شه سرویس همش کلا پاک بشه و ... در مورد اینکه سرویسم هم در بار آخر ، جایگزین داده نشده، همچنان در عجبم از سرعت عمل برادران فتا، الان مدتی هست که پیگیر هستم از فتا به دلیل عدم رسیدگی به مشکلم شکایت کنم. شاید این یکی بیشتر به نفعم باشه تا اینکه این شخص متهم بشه و چند تومنی پس بده و موضوع تمام !

5. تعداد تشکر ها از modj به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)