نوشته اصلی توسط Domain بگین DVD CentOS رو Mount کنن، اونوقت میتونین وارد Rescue mode بشین و اطلاعاتتون رو بازیابی کنین. ممکنه برای این کار از من هزینه بگیرند؟ راه دیگر برای گذاشتن ایمیج سیستم عامل نیست مثلا دانلود کردن؟
merci
نوشته اصلی توسط milad-engineer ممکنه برای این کار از من هزینه بگیرند؟ راه دیگر برای گذاشتن ایمیج سیستم عامل نیست مثلا دانلود کردن؟ خیر هیچ راهی نیست هزینه هم ندارد
merci, milad-engineer
نوشته اصلی توسط milad-engineer ممکنه برای این کار از من هزینه بگیرند؟ راه دیگر برای گذاشتن ایمیج سیستم عامل نیست مثلا دانلود کردن؟ به طور معمول جزئی از وظایف پشتیبانیست و هزینه ای هم نباید دریافت شود.
^_^▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃
نوشته اصلی توسط Domain به طور معمول جزئی از وظایف پشتیبانیست و هزینه ای هم نباید دریافت شود. ممکنه یک منبع برای راهنمایی کار با Console و همین طور طریقه انجام این اقدامات در Rescue mode در اختیار من قرار بدهید؟
نوشته اصلی توسط milad-engineer ممکنه یک منبع برای راهنمایی کار با Console و همین طور طریقه انجام این اقدامات در Rescue mode در اختیار من قرار بدهید؟ بفرمایین: Booting into Rescue Mode Technical Documentation - Booting into Rescue Mode with CentOS
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن