نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: Vps

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

پیش فرض پاسخ : Vps

نقل قول نوشته اصلی توسط modj نمایش پست ها
    ایشون در عمل یک دلال هستند، بر خلاف گفته خودشون ، آنچنان هم سرور ها دستشان نیست، تا الاان که حدود 1 سال سرویس داشتم و اصولا برای مستقیم کردن لینک هام و دانلود از جاهایی مثل گوگل کد و ... داخل وی پی اس و بعد انتقال اون به سیستم خودم استفاده می کردم، 3 بار به طور کامل هر چی داشتم از دست رفت(یک عالمه فایل مستقیم شده قبل از دانلود و ... ) ، هر 3 بار با آب و تاب داستان نوشتند که فلانی دبه کرده و مدارکش هم موجوده و ال و بل و به زودی ارائه میشه و از فلانی شکایت شده و نتیجه شکایت به زودی اعلام میشه ، و یک سرویس جایگزین میدادند و کلی فایل و اطلاعات و زحمت می پرید ( که بعضی فایل ها رو دوباره پیدا می کردم و بعضی هم مهم نبود که رفتند با توجه به قیمت و نوع استفاده من) و بعد از چند روز هم کلا نوشته ها و احبار ایشون پاک میشد ! و به شخصه تا امروز هیچ مدرکی دال بر بدی دیگران، ارائه شده از طرف ایشون ندیدم و یقین دارم مقصر خودشون هستند و حق طرف مقابل رو ندادند و طرف مقابل هم دسترسی ما کاربرها رو بسته و اطلاعاتمون رفته. اینبار با توجه به مدارک موجود هنوز پاک نشده تیکت هام، 1ماه و نیم از سرویسم باقیمونده بود که با بهانه جدید: یک نفر کار خلاف روی سرور انجام داده و شرکت اصلی دسترسی رو بسته و دیگه اینجا رو تمدید نمی کنیم و به زوری برای مدت کوتاه سرویس ها رو باز می کنیم که بک آپ بگیرید در جای جدید و مدارکش هم نشون میدیم، سرویس رو قطع کردند و با وجود بارها تیکت ( باز هم مدارک موجوده ) به بنده اونقدر سرویس ندادند که 1.5 ماه هم تموم شد هیچ، کلا سرویس رو پاک کردند.فعلا که از ایشون در پلیس فتا شکایت کردم، البته ظاهرا هیچ اتفاقی هم نیفتاده و سر و مر گنده می چر خند ! دست برادران فتا درد نکنه که بیشتر از یک ماه هست منتظرم ! انگار نه انگار از همه مهمتر دست مدیریت اینجا درد نکنه که حتی تاپیک مورد شکایت بنده رو هم تایید نکردند و انگار بنده آب در هاون می کوبم !
    دوست عزیز قضاوت نمیخوام بکنم .... اما مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه ....شما که یک بار اطلاعات به این صورت از بین رفت و اهمیت داشت، نباید دوباره دستتون رو زیر ... ایشون قرار میدادید.

همه جای دنیا سرویس دهنده های متفاوتی وجود دارند. اما کاربر بر اساس نیاز خودش باید انتخاب کنه .

یک سری هستند اکانت فروش هستند و هر روز بک آپ کاربرانشون رو میگیرند و فقط ملاک هزینه هست براشون... اما خوب شما اشتباه از خودتون هم هست

2. تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)