ایشون در عمل یک دلال هستند، بر خلاف گفته خودشون ، آنچنان هم سرور ها دستشان نیست، تا الاان که حدود 1 سال سرویس داشتم و اصولا برای مستقیم کردن لینک هام و دانلود از جاهایی مثل گوگل کد و ... داخل وی پی اس و بعد انتقال اون به سیستم خودم استفاده می کردم، 3 بار به طور کامل هر چی داشتم از دست رفت(یک عالمه فایل مستقیم شده قبل از دانلود و ... ) ، هر 3 بار با آب و تاب داستان نوشتند که فلانی دبه کرده و مدارکش هم موجوده و ال و بل و به زودی ارائه میشه و از فلانی شکایت شده و نتیجه شکایت به زودی اعلام میشه ، و یک سرویس جایگزین میدادند و کلی فایل و اطلاعات و زحمت می پرید ( که بعضی فایل ها رو دوباره پیدا می کردم و بعضی هم مهم نبود که رفتند با توجه به قیمت و نوع استفاده من) و بعد از چند روز هم کلا نوشته ها و احبار ایشون پاک میشد ! و به شخصه تا امروز هیچ مدرکی دال بر بدی دیگران، ارائه شده از طرف ایشون ندیدم و یقین دارم مقصر خودشون هستند و حق طرف مقابل رو ندادند و طرف مقابل هم دسترسی ما کاربرها رو بسته و اطلاعاتمون رفته. اینبار با توجه به مدارک موجود هنوز پاک نشده تیکت هام، 1ماه و نیم از سرویسم باقیمونده بود که با بهانه جدید: یک نفر کار خلاف روی سرور انجام داده و شرکت اصلی دسترسی رو بسته و دیگه اینجا رو تمدید نمی کنیم و به زوری برای مدت کوتاه سرویس ها رو باز می کنیم که بک آپ بگیرید در جای جدید و مدارکش هم نشون میدیم، سرویس رو قطع کردند و با وجود بارها تیکت ( باز هم مدارک موجوده ) به بنده اونقدر سرویس ندادند که 1.5 ماه هم تموم شد هیچ، کلا سرویس رو پاک کردند.فعلا که از ایشون در پلیس فتا شکایت کردم، البته ظاهرا هیچ اتفاقی هم نیفتاده و سر و مر گنده می چر خند ! دست برادران فتا درد نکنه که بیشتر از یک ماه هست منتظرم ! انگار نه انگار

از همه مهمتر دست مدیریت اینجا درد نکنه که حتی تاپیک مورد شکایت بنده رو هم تایید نکردند و انگار بنده آب در هاون می کوبم !