سلام
ببخشید برای پرداخت و خرید سرور از دیتاسنترهای خارجی به چه نوع حسابی نیازه؟ پی پال ، مسترکارت یا ویزا؟ کدوم بهتره؟
سلام
ببخشید برای پرداخت و خرید سرور از دیتاسنترهای خارجی به چه نوع حسابی نیازه؟ پی پال ، مسترکارت یا ویزا؟ کدوم بهتره؟
می تونید از پیپال هم استفاده کنید ولی اگر می خواهید که با کارت اعتباری انجام بشه ویزا با مستر زیاد فرقی ندارند خودم از ویزا استفاده می کنم .
کدوم در کل بهتره؟ کمتر مشکل پیش باید و پول هایی که در حساب داریم در خطر باشه. واریز به کارت هم راحتر باشه.
هر دو به یک اندازه هستند هیچ فرقی نمی کنه زیاد با هم
خودم ویزا کارت استفاده می کنم به شما هم پیشنهاد استفاده از این کارت را می دهم .
پی پال چطوره؟ حساب مجازیه؟ یا به صورت ویزا کارته؟
من هم به شما ویزا کارت پیشنهاد می کنم. البته از یک واسطه معتبر تهیه کنید.
یک حساب می خوام که قابلیت شارژ داشته باشه. که بشه با حساب های موجود در ایران به اون کارت واریز کرد. چنین حسابی هست؟
سیستم بانکی ایران کلا تحریم است و چنین حسابی نیست !!!!
در صورتی که میخواهید یک حساب داشته باشید تا بوسیله ان بتوانید پرداخت و دریافت انجام دهید پیپال را به شما پیشنهاد می کنم که خیلی فراگیر است و از امنیت بالایی هم برخوردار است البته ایران تحریم است و شما نیاز دارید که با ایپی های عیر ایران و با مدارک غیر ایرانی ثبت نام کنید و پرداخت و دریافت انجام دهید
ویزا کارت هم مناسب است
در صورتی که هر کدام از این ها ار خواستید با بنده در ارتباط باشید می تونم برای شما ارایه دهم .
هزینه ساخت این نوع کارت ها چقدره؟ کارتی می خوام که قابلیت شارژ داشته باشه نه با اتمام پول حساب دیگه کار نکنه.
دوست عزیز، شما فقط یک جمله رو به انواع مختلف بیان میکنین! بقیه عزیزان جوابتونُ دادن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)