-
عضو جدید
نیاز به برنامه نویس برای (ساخت یوزر در پنل سایت = ایجاد همان یوزر در میکروتیک )
با سلام و درود خدمت اساتید محترم.
بنده مدتی است به دنبال شخصی هستم که بتونه برام برنامه و یا اسکریپتی طراحی کنه که : هنگامی که بنده به کاربر یک اکانت بدم و شخص با اون اکانت در اسکریپت و یا برنامه لاگین کنه و سپس از طریق همان اسکریپت و یا برنامه یوزر بسازه و این یوزر ساخته شده در قسمت ppp > secret ایجاد بشه. و میخوام که بر روی این یوزرها مدیریت داشته باشم. در ضمن میخوام برای هر کاربر در اون اسکریپت و یا نرم افزار یه قسمتی باشه که اطلاعاتی مثل یه نوشته چیزی براش بزارم و شمارش مع*** 1 ماهه - 2 ماهه - 3 ماهه و 6 ماهه داشته باشه.
در کل میخوام کاربر با استفاده از یک اسکریپت که میتونم روی یه هاستی نصبش کنم و یا یک نرم افزار که در اختیارش قرار میگیره بتونه در سرور میکروتیک یوزر ایجاد کنه.
دوستان عزیز. این کار برای بنده خیلی مهم است. هر کس میتونه انجام بده پاداش خوبی بهش میدم.
-
-
May 29th, 2013 02:31
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : نیاز به برنامه نویس برای (ساخت یوزر در پنل سایت = ایجاد همان یوزر در میکروتیک )
راستی یادم رفت بگم. کاربر به (یوزر هایی که با استفاده از اسکریپت و یا اون نرم افزار ساخته) مدیریت داشته باشه و بتونه تغییرشون بده.
-
-
پاسخ : نیاز به برنامه نویس برای (ساخت یوزر در پنل سایت = ایجاد همان یوزر در میکروتیک )
سلام
اگه عجله ندارید ، تا بیست و پنجم بیکار نیستم بعد از اون می تونم برات انجام بدم.
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pejman_view
سلام
اگه عجله ندارید ، تا بیست و پنجم بیکار نیستم بعد از اون می تونم برات انجام بدم.
دردو دوست عزیز. بنده هر چی گشتم کسی رو پیدا نکردم که این کار رو برام انجام بده. لطفا با بنده تماس بگیرید. ممنون میشم
شماره موبایل : 09106349574
با سپاس
-
-
عضو انجمن
با سلام ;
در خدمتیم .
با ما در اتباط باشید
تلفن :
025-3742000
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
تعداد تشکر ها از mgp.co.ir به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
licenser.ir ببینید به دردتون میخوره
-
تعداد تشکر ها از kargar به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
dorood. dostan in pc farsi nadaare sharmande....
agha oonayi ke mitoonan in karo baram anjam bedan behem PM bedan gheymatashhono began. va sharayeteshoon. mamnoon misham
-
-
July 28th, 2013, 14:56
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از Daniel4u به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2013, 15:57
عضو جدید
درود
دوست عزیز. یکم شعور و ادب گفتار هم خوب چیزیه....
شما کار خودت رو بکن ما هم کار خودمون و کسی هم کار به کسی دیگه نداره. الان مثلا میخوای منو تخریب کنی ؟ مردم خودشون عقل درک فهم و شعور دارند که از کی و از کجا اکانت تهیه کنند. اگر سرویس های من داغون بود و سودی برام نداشت به کارم ادامه نمیدادم.... این شمایی که داغونی نمیتونی موفقیت های مارو ببینی !!! ما با اینکه سرویس هایی که میدیم ساده است ولی طرفدارای خاص خودمون رو هم داریم. و شکر خدا روز به روز به اونها اضافه میشه. دوست عزیز شما خیلی کودکانه رفتار میکنی. این پنلی که شما میگی من 6 ماهه دارمش من یک ساله پیش تو فکرش بودم ولی خوب دانشش رو نداشتم که طراحی کنم. شما که طراحی کردی نوش جونت , برو حالشو ببر. تو مکانهای عمومی هم نمیخواد پوز داشته هاتو بدی.... 
و من الله توفیق
-
-
July 28th, 2013, 16:04

نوشته اصلی توسط
alikamanak
درود
دوست عزیز. یکم شعور و ادب گفتار هم خوب چیزیه....
شما کار خودت رو بکن ما هم کار خودمون و کسی هم کار به کسی دیگه نداره. الان مثلا میخوای منو تخریب کنی ؟ مردم خودشون عقل درک فهم و شعور دارند که از کی و از کجا اکانت تهیه کنند. اگر سرویس های من داغون بود و سودی برام نداشت به کارم ادامه نمیدادم.... این شمایی که داغونی نمیتونی موفقیت های مارو ببینی !!! ما با اینکه سرویس هایی که میدیم ساده است ولی طرفدارای خاص خودمون رو هم داریم. و شکر خدا روز به روز به اونها اضافه میشه. دوست عزیز شما خیلی کودکانه رفتار میکنی. این پنلی که شما میگی من 6 ماهه دارمش من یک ساله پیش تو فکرش بودم ولی خوب دانشش رو نداشتم که طراحی کنم. شما که طراحی کردی نوش جونت , برو حالشو ببر. تو مکانهای عمومی هم نمیخواد پوز داشته هاتو بدی....

و من الله توفیق
دوست عزیز،
بنده این پنل رو برای ایشون ساختم،
فقط واسم سوال پیش اومده، چجوری وقتی دانشش رو نداشتید و نمونه ای هم ندیدید تو فکرش بودید ؟؟ !!!
فکر کنم شما جز کپی برداری ایده کار دیگه ای بلد نیستید !
موفق باشید !
-