با سلام
کسی میتونه منو توی استفاد کردن از dns های رایگان کمک کنه به دلیل تحریم سی پنل نمیتونم از dns دامنه ای ار خودم استفاده کنم .
با سلام
کسی میتونه منو توی استفاد کردن از dns های رایگان کمک کنه به دلیل تحریم سی پنل نمیتونم از dns دامنه ای ار خودم استفاده کنم .
یعنی هیچ کدوم از دوستان آشنایی ندارن که کمک کنن یا دوست ندارن کمک کنن .
سلام
در خدمتیم
سلام
دوست عزیز شما ابتدا باید بر روی دامنه ی دوم یا دامنه اصلی خود (از طریق کنترل پنل دامنه که شرکت به شما می دهد) یک child name server با نام های دلخواه مثل ns1 و ns2 ایجاد کنید و ip سرور و یا همان هاست خود را به این دو name server اختصاص دهید
به این شکل می توانید از امکان dns رایگان بر روی دامنه خود استفاده کنید
موفق باشید
سلام
فکر کنم منظور استارتر از dns رایگان مثل سایت کلود دی ان اس هست.
ClouDNS.net: Free DNS hosting
من بابت اینکه خوب متوجه منظور استارتر نشدم و پاسخ اشتباه دادم عذرخواهی می کنم
حالا من یک پیشنهاد دارم شاید جواب نده و شما خودتون استاد هستید.
با ایجاد chil name server به ip مورد نظر بر روی یک دامنه بین المللی این امکان براتون وجود نداره که این مورد را حل کنید؟
یا اینکه دامنه نمایندگی خود را به دامنه بین المللی تغییر دهید!!![]()
ویرایش توسط raminsat1 : June 7th, 2013 در ساعت 23:58 دلیل: اضافه کردن متن
به جایی که ازش نمایندگی دارید بفرمایید براتون بزنند
با سلام
دوست عزیز یه دامنه بین الملی بگیرید روش دی ان اس بسازید لازم نیست دی ان اسها هم نام سایتتون باشه الان خیلیا اینطوری استفاده میکنن بعد دامنه دی ان اسو به عنوان دامنه فرعی رو سایتتون نصب کنید هر کاری بکنید با دامنه ای ار نمیشه فکر کنم سی پنل هم داره تجریم برمیداره ولی احتیاط شرط عقله تنها راهی که گفتم همین یا دامنه باپسوند مثلا pw یه همچین چیزی که تازه اومدن با اون اسم ثبت کنی و برای دی ان اس استفاده کنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)