-
عضو انجمن
پاسخ سی پنل(Cpanel) درباره رفع تحریم ایران
سلام
وقتی دیدم که امریکا خبری از رفع تحریم نرم افزاری ایران رو داده و اینکه یک فایل پی دی اف به صورت رسمی گذاشته شده به سراغ سی پنل رفتم و ازشون درباره رفع تحریم ایران پرسیدم که ابتدا گفتن باید تا دوشنبه صبر کنی که دوشنبه این پاسخ رو برای استفاده سی پنل بر روی سرور های ایران دادند
Thank you for your inquiry regarding cPanel and our licensing products.
U.S. export control regulations do forbid trade and impose economic sanctions and embargoes against certain targeted geographic regions, countries, and governments including: Iran, Burma (Myanmar), Cuba, Sudan and Syria. Even though the specific customer lives outside of Iran, the specific sanctions cover a broader scope including server violations (hostnames, server IPs) and domain violations (such as Iranian sites or users). Before purchasing a cPanel or Enkompass license, this should be considered to ensure compliance with these sanctions.
Additional information about U.S. export regulations may be found here:
Frequently Asked Questions and Answers
We are aware of a new OFAC press release involving internet communications and are currently reviewing this information internally, which may take our Legal Team up to 30 days for review.
At this time, I will go ahead and close out this request. Thank you for your cooperation
ویرایش توسط chaleshtor : June 4th, 2013 در ساعت 17:14
-
-
June 4th, 2013 17:02
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : پاسخ سی پنل(Cpanel) درباره رفع تحریم ایران
اگه کسی نتونست ترجمه کنه بگه براش ترجمه شده شو بذارم
-
-
عضو انجمن
دارند بررسی می کنند و این بررسی حدود ۳۰ روز زمان می بره
-
-
عضو انجمن
اون طور که نوشتند 30 روز طول میکشه
حالا 30 روز هم روی همه این سال ها !!!
ان شالله که بر میدارند .
-
-
به نظر من چیزی که آمریکایی ها دارند و ما نداریم گروه بودنه ، برنامه نویسهای ایرانی در دنیا رقیب ندارند.اما چرا ما باید التماس کنیم تا یه کنترل پنل رو داشته باشیم؟
چون ما تکی کار می کنیم و اصلا روحیه همکاری تیمی نداریم.اما آمریکاییها و انگلیسیها سریع تیم تشکیل می دهند و برنامه های اینچنین می نویسند و دنیا را قبضه می کنند.دوستان عزیز بیایید ما هم تیم شویم.من تصمیم دارم کار کنترل پنل قویتر از سی پنل رو شروع کنم.خودم برنامه نویسم و حرفهایی برای گفتن دارم.اما می دانید که به تنهایی این کار سالها طول می کشد.کسانی که می خواهند در تیم من باشند یا علی 09375443163 تماس بگیرند.تمام افراد برنامه نویس در این پروژه وقتی به سود برسه سهیم خواهند بود.از طرفی نیز بنده توان مالی لازم برای اجرای پروژه و تاسیس شرکت را دارم.منتظر دوستان باهوش خودم برای همکاری هستم.
-
تعداد تشکر ها ازsarinoo به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarinoo
به نظر من چیزی که آمریکایی ها دارند و ما نداریم گروه بودنه ، برنامه نویسهای ایرانی در دنیا رقیب ندارند.اما چرا ما باید التماس کنیم تا یه کنترل پنل رو داشته باشیم؟
چون ما تکی کار می کنیم و اصلا روحیه همکاری تیمی نداریم.اما آمریکاییها و انگلیسیها سریع تیم تشکیل می دهند و برنامه های اینچنین می نویسند و دنیا را قبضه می کنند.دوستان عزیز بیایید ما هم تیم شویم.من تصمیم دارم کار کنترل پنل قویتر از سی پنل رو شروع کنم.خودم برنامه نویسم و حرفهایی برای گفتن دارم.اما می دانید که به تنهایی این کار سالها طول می کشد.کسانی که می خواهند در تیم من باشند یا علی 09375443163 تماس بگیرند.تمام افراد برنامه نویس در این پروژه وقتی به سود برسه سهیم خواهند بود.از طرفی نیز بنده توان مالی لازم برای اجرای پروژه و تاسیس شرکت را دارم.منتظر دوستان باهوش خودم برای همکاری هستم.
like
در کش.ر های خارجی برای پیشرفت و همچنین موفقیت بیشتر همه 2 کار را انجام میده ند
1- تیمی کار می کنند و سعی میکنند که بر اساس کار تیمی نتیجه بگیرند
2- از روی یک سایت در ایران اینقدر کپی می کنند تا از پشتش بزنه بیرون 
حالا بشمارید ببینید چند تا سایت تبلیغات ,دانلود,وبلاگ دهی,شبکه اجتماعی داریم .در صورتی که در خارج کاملا بر عکس هست و همه سعی می کنند که بر روی یک سایت سرمایه گذاری کنند تا اون موفق بشه
-
-
عضو انجمن
دوستان ربطی به موضوع نداره ولی اگه میشه آدرس سایت هایی که ایران رو تحریم کردند رو بذارید تا بررسی بشه و اطلاع داده بشه
به غیر از گوگل
ویرایش توسط chaleshtor : June 4th, 2013 در ساعت 22:36
-
-
August 25th, 2013, 15:44
عضو انجمن
پس از گذشت نزدیک دوماه هنوز سی پنل پاسخ نداده و من در عرض همون سی روز دوباره پاسخ خواستم که گفتن هنوز خبری نیست برای همین تیکت رو موقتن میبندیم
ولی هنوز اتفاقی نیوفتاده
فعلا اپل که برداشته و اینطور که معلومه دنبال یک بازار رسمی در ایرانه
-
-
August 25th, 2013, 15:46
عضو انجمن
Adobe نیز تحریم را برای آی پی ایران برداشته
-
تعداد تشکر ها از هرمیس هاست به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2013, 15:53
عضو انجمن
اینم متن پاسخ اونا
تصویر
cPanelandanswer.JPG
Hello,
Thank you for your response. Unfortunately we do not have any changes to report at this time.
This ticket will now be closed. If you have any questions or need further assistance, please let me know.
-