-
June 4th, 2013, 03:09
پاسخ : مشکل در کانکت نشدن Livezilla
دوست عزیز من از کجا بدونم کدوم فایل مربوط به اطلاعات دیتابیس میشه
خیر دیتابیس رمزش همونه و عوض نشده برای اطمینان 1 بار دیگه هم رمز رو به همون قبلی تغییر دادم
نمیخوام از اول نصب کنم میخوام مشکل رو پیدا کنم
5000 میدم به هرکی که تونست این مشکل رو پیدا کنه برام.
-
تعداد تشکر ها از bamahost به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2013 03:09
# ADS
-
June 4th, 2013, 12:04
کسی نبود؟
-
-
June 4th, 2013, 12:22
عضو انجمن
عزیزم دیشب که پیام دادی بهت گفتم مشکل از چیست ولی خب نمیخواهید گوش کنید گفتم دیتابیس تان درست انتقال داده نشده که الان این ارور رو میده گفتم برید از اول نصب کنید ولی نمیخواهید به خودتمون زحمت این کار رو بدید و از اول نصب کنید . به فکر این نباش که بتونی درستش کنی گفتم از اول نصب کن
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2013, 13:01

نوشته اصلی توسط
ourweb
عزیزم دیشب که پیام دادی بهت گفتم مشکل از چیست ولی خب نمیخواهید گوش کنید گفتم دیتابیس تان درست انتقال داده نشده که الان این ارور رو میده گفتم برید از اول نصب کنید ولی نمیخواهید به خودتمون زحمت این کار رو بدید و از اول نصب کنید . به فکر این نباش که بتونی درستش کنی گفتم از اول نصب کن
دوست عزیز اگر دیتابیس درست انتقال داده نشده بود کلا سایت هم مشکل پیدا میکرد نه فقط لایو زیلا مشکل فقط در دسترسی به دیتابیس هست که باید حل بشه
حرف زحمت دادن یا ندادن نیست میخوام مشکل رو پیدا کنم چرا ما ایرانیا عادت کردیم بجای حل مسئله صورت مسئله رو پاک میکنیم
من به یک متخصص نیاز دارم که بتونه دقیق بهم بگه مشکل کجاست
-
-
June 4th, 2013, 13:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bamahost
دوست عزیز اگر دیتابیس درست انتقال داده نشده بود کلا سایت هم مشکل پیدا میکرد نه فقط لایو زیلا مشکل فقط در دسترسی به دیتابیس هست که باید حل بشه
حرف زحمت دادن یا ندادن نیست میخوام مشکل رو پیدا کنم چرا ما ایرانیا عادت کردیم بجای حل مسئله صورت مسئله رو پاک میکنیم
من به یک متخصص نیاز دارم که بتونه دقیق بهم بگه مشکل کجاست
عزیز من سایت تو اصلا هیچ اسکریپتی روش نصب نیست بلکه html وقتی هم html باشه که ارور دیتابیس نمیگیره من اون ارور رو دیشب خوندم و بهتون کامل توضیح دادم
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2013, 13:29
فقط قالب صفحه اصلی html هست پورتال که html نیست اونجا هم هیچ مشکلی ندارم
در متن ارور هم نوشته نمیتونه به دیتابیس کانکت بشه
شما فقط گفتی مشکل از تابل های دیتابیس هست که وجود نداره بعدش هم گفتید برم دوباره نصبش کنم
اگر میخواستم دوباره نصب کنم که دیگه مزاحم شما یا کس دیگه نمیشدم.
-