شما میتونید با هر سایتی به سود دهی برسید ، فقط باید خوب روی سایت تبلیغ و فعالیت داشته باشید .
و از همه مهم تر اطمینان مشتری رو باید جلب کنید تا مشتری بیشتری سرازیر بشود به سرویس شما .
شما میتونید با هر سایتی به سود دهی برسید ، فقط باید خوب روی سایت تبلیغ و فعالیت داشته باشید .
و از همه مهم تر اطمینان مشتری رو باید جلب کنید تا مشتری بیشتری سرازیر بشود به سرویس شما .
اعتماد مشتری هم خیلی شرط هست. من یه سایت دانلود دارم. چند بار بدون اینکه فایل رو تست کنم گذاشتم توی سایت. بعد کلی شاکی شدن همه و خیلی از یوزر هام رو از دست دادم.
با برنامه ریزی میتونی توی هرکاری موفق باشی
تجارت الکترونيک را فراموش کن . بعد از 2 سال مجانی کار کردن و از جيب هزينه کردن و 99 درصد به نتيجه نرسيدن.
اگه هم واقعاً قصد زدن وب سايت را داری ، اين کاری را که می گم انجام بده :
یه سايت دانلود با يه انجمن يکپارچه را به زبان انگليسی بزن .
بايد يک سيستم کامل سفارش خدمات برای تبليغ داشته باشه. که به پی پال وصل باشه. و پی پال را با کارت ويزای فيزيکی قانونی ، وریفای کرده باشی
پرتال مشتريان ، يکپارچه با سيستم هم داشته باشه
حالا برسيم به قسمت سئو و تعداد کاربران جهانی که از میلياردها می باشد.
در صنعت سئو جهانی ، شرکت های معتبر بسيار هستند که می توانند برای سايت شما ، چندين هزاران و بلکه ميليون ها کاربر را تهيه کنند.
نکته مهمی که بايد به گوش بسپاری اينه که : تلاش در بازار جهانی ، صد در صد جواب می دهد.
و همه ی زحمات و هزينه های شما ، به باد نمی رود.
ویرایش توسط itmseven_gmail_com : December 6th, 2012 در ساعت 01:44
بسيار عالي بود لذت بردم .تجارت الکترونيک را فراموش کن . بعد از 2 سال مجانی کار کردن و از جيب هزينه کردن و 99 درصد به نتيجه نرسيدن.
اگه هم واقعاً قصد زدن وب سايت را داری ، اين کاری را که می گم انجام بده :
یه سايت دانلود با يه انجمن يکپارچه را به زبان انگليسی بزن .
بايد يک سيستم کامل سفارش خدمات برای تبليغ داشته باشه. که به پی پال وصل باشه. و پی پال را با کارت ويزای فيزيکی قانونی ، وریفای کرده باشی
پرتال مشتريان ، يکپارچه با سيستم هم داشته باشه
حالا برسيم به قسمت سئو و تعداد کاربران جهانی که از میلياردها می باشد.
در صنعت سئو ، شرکت های معتبر بسيار هستند که می توانند برای سايت شما ، چندين هزاران و بلکه ميليون ها کاربر را تهيه کنند.
نکته مهمی که بايد به گوش بسپاری اينه که : تلاش در بازار جهانی يا صد در صد جواب می دهد. و همه ی زحمات و هزينه های شما ، به باد نمی رود.
من خودم بيشتر روي سايت هاي آموزشي تمركز دارم
به نظر من فعلا بخش آموزش خيلي خوب هست .
به نظرم ، برای اينکه زود به هدف برسی و سيستم های يکپارچه را راه اندازی کنی ، برو به پونیشا :: بازار کار آنلاین
فقط يادت باشه . 1) سايت به زبان انگليسی 2) فقط بازار جهانی و آن هم با پی پال يکپارچه با سيستم
حالا هرچی تلاش کنی ، به مرور بازدهی خواهد داشت.
فقط رفتی مارو از ياد نبری
مهم تخصصه
ببین توی چه کاری تسلط کامل داری روش تمرکز هدف داشته باش
بعدا جنبه ی مادیش هم میاد سراغت
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
بنظر من سرمایتو ببر تو ی کار دیگه....الان اگه کلی هم خر کنیو گنده بشی (چون ایده خوب نداری باید خرج کنی) مطمئن باش هکت میکنن.نیزارن گنده بشی.
پس ببین چقدر باید هزینه نویسنده و سئو کارو تامین امنیت و سرویس مجازی و... بدی...بعدشم تازه 1 سایت گنده جواب گوی هزینه هات نمیشه.باید چند تا دیگه از کنارش تاسیس کنی.
من یه نظر واقع بینانه گفتم بر اساس تجربم.حالا بنظر خودت با این کار کی به سود دهی میرسی؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)