درود

در مورد سرورهای دوستان عزیز و این که عده زیادی سوال در مورد تکلیف نهایی پرسیده بودند
قبلا هم خدمت شما دوستان گرامی عرض کردم نگرانی از بابت وجوه شما نزد ما نیست
اولین اولویت برای ما این بود که کاربران با موفقیت اطلاعات رو داشته باشند
که شکر خدا اطلاع رسانی گسترده صورت گرفت در این زمینه تشکر می کنم از همکاری کاربران که اطلاعاتی از بین نرفت گویا وو همه به موقع بک آپ لازم رو تهیه کردند

اما توضیحات تکمیلی در مورد:
1-عدم پاسخگویی تیکت ها:طبق اعلام قبلی حجم تیکت های در انتظار پاسخ به شدت بالا بود و روز به روز به این تعداد افزوده می شه و خدمت دوستان گل عرض کردم الویت اول تیتانیوم سرور تصمیم گیری در مورد بررسی دیتاسنترها یا شرایطی بود که کاربران با مشکلات قانونی دیتاسنتر مواجه نشن لذا تیم پشتیبانی به صورت کامل در حالت معلق قرار دارد در وضع فعلی و تنها اعضای فعال مدیران بالایی هستند در فقط در مورد سرورهای جدید بررسی و تصمیم گیری می کنند.هرچند این عذر بدتر از گناه هست اما شرایط بر تیتانیوم سرور هم سخت هست و امیدوارم مشتریان گرامی به بزرگی خودشون وضع ناشایست رو نادیده بگیرند
2-در مورد دوستانی که تمایل به ادامه همکاری با تیتانیوم سرور ندارند:در صورتی که شرایط ناشایست فعلی نظر شما رو به عملکرد ما خراب کرده و قصد ادامه همکاری با ما ندارید و هم اکنون بابت مدت زمان باقی مانده سرور خود مبلغی از ما می خواهید می توانید بعد از اعلام از طریق ایمیل با ارسال تیکت پشتیبانی مراحل بازگشت باقی مانده وجه خودتون رو طی بفرمایید(تاکید می کنم دوستان روند بازگشت به دوستانی که قصد همکاری ندارند بعد از اطلاع رسانی بعدی در ایمیل صورت می گیره لذا از هم اکنون تیکت یا سوال نپرسید)
3-در مورد دوستانی که همچنان قصد همکاری با ما دارند:سرورهای جدید تیتانیوم سرور قرار است رویه ها و روند کاری ما را به کلی دستخوش تغییرات عمده نماید به نحوی که کاربران محدودیت قانونی دیتاسنتر رو در حداقل میزان ممکن تجربه نمایند چرا که طی اقدامات و مراحل طی شده احتمالا سرورها و آی پی های اختصاصی ما به مشتریان از دیتاسنتر ارائه خواهد شد که طرف حساب قوانین و مشتریان تیتانیوم سرور خواهد بود که با مشتریان خود همکاری لازم رو خواهد داشت.در مجموع سرورها بعد از تایید نهایی و خرید نهایی و آماده سازی به ترتیبی که مشتریان تیکت سرور جدید رو ارسال کنند تحویل خواهد شد و مدت زمان باقی مانده و شروع استفاده بر اساس اعتبارات حساب کاربری و سرورهای قبلی خواهد بود.(تاکید می کنم شروع تحویل سرورهای جدید هم به اطلاع کاربران در اطلاعیه های بعدی در ایمیل خواهد رسید لذا از هم اکنون اقدام به ارسال تیکت نفرمایید)

نهایت امر در برابر اعتماد مشتریان گرامی تیتانیوم سرور در مدت اخیر به نظر افتضاح بزرگی بوده اما هدف تیتانیوم سرور جلب رضایت مشتریان که بهترین تبلیغ در بازار هست بوده و واقعا تیم تیتانیوم سرور علاقه ای به این سیر بزرگ از مشکلات نداشت! اما کنترل از دسترس ما خارج بود واقعا و قوانین دیتاسنتر متاستفانه ما رو تا حد 5 میلیون تومان شامل خسارت حذف شدن سرورهای تمدید شده کرد و هیچ وجهی از این بابت به ما بازگشت ندادند اما بازهم ما در برابر مشتریان و مبالغ پاسخگو هستیم هرچند میزان ضرر وارده در این شرایط افزایش چشمگیری خواهد داشت

تشکر از کلیه عزیزانی که در پشت سر گذاشتن مشکلات جاری یاری رسان ما هستند