خیلی ها با این نوع اسپم ها قربانی می شوند
خیلی از افراد خانوادتون که ایمیلشون رو چک می کنند ممکنه قربانی بشوند
جهت اطلاع این پست را زدم
همچنین جهت پیگیری دوستان در مورد این دامنه ثبت شده که آیا اطلاعی از این شخص دارید یا خیر
خیلی ها با این نوع اسپم ها قربانی می شوند
خیلی از افراد خانوادتون که ایمیلشون رو چک می کنند ممکنه قربانی بشوند
جهت اطلاع این پست را زدم
همچنین جهت پیگیری دوستان در مورد این دامنه ثبت شده که آیا اطلاعی از این شخص دارید یا خیر
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
بنده ناطق هستم مدیر وب رمز
اگر نمیدانید هاست وب رمز کیست احتمالا تجربه زیادی در وب ندارید. ولی اگر تجربه زیادی ندارید چگونه هدر های ایمیل را با این دقت چک میکنید؟
لذا بنده توصیه میکنم ادمین فروم در پست ارسال شده تجدید نظر کنند چون این پست عمدا یا سهوا تبلیغ سوء علیه وب رمز است.
لینک ۲۵ هاستینگ اول ایران بر اساس تعداد سایت میزبانی شده:
Web Hosting Iran
هر کسی در سایتهای هاستینگ میتواند دامین یا هاست ثبت کند؛ اگر چه دادن اطلاعات صحیح الزامیست اگر فردی به عمد یا سهوا اطلاعات ناقص و غلط یا اطلاعات شخصی دیگر را وارد کند چگونه میتوان جلوی آنرا گرفت؟
ما نمیتوانیم هویت تمامی کاربران را بررسی کنیم و از نیت سوء آنها نیز بی خبریم؛ تا زمانیکه با آن برخورد کنیم یا گزارشی مبنی بر سوء استفاده یا محتوای مجرمانه دریافت کنیم.
لذا اینکه دامین توسط رکست هاستینگ ثبت شده و تلفن دفتر وب رمز در مشخصات آن قید شده الزاما بدین معنی نیست که ما مسئول رفتار سوء مشترک هستیم ضمن اینکه هاستینگ آن نیز با وب رمز نبوده.
بنده امروز این پست را دیدم و این کاربر و دامین ها همگی معلق شد. شما میتوانید موارد سوء استفاده از خدمات را با پشتیبانی وب رمز در میان بگذارید.
مجددا بنده توصیه میکنم ادمین فروم در پست ارسال شده تجدید نظر کنند چون این پست عمدا یا سهوا تبلیغ سوء علیه وب رمز است.
وب رمز - پرسرعت ترین هاست لینوکس - سرورهای مجازی مدیریت شده با آپتایم بالای ۹۹.۹ درصد
کیفیت، سرعت و پایداری را با وب رمز تجربه کنید ..
Webramz.com
فروش سرور مجازی
مارون هاست
من یکی از مشتریان وب رمز هستم و خیلی هم راضیم ٬ دلیل نمیشه واسطه یا شرکت ارایه دهنده رو به خاطر این که یه دامینی توسط یه مشتری ثبت شده و استفاده نادرست کرده رو زیر سوال برد.
همین جا از وب رمز حمایت میکنم و از سرویس دهی خوبشون کمال تشکر رو دارم.
جالب بود !
اگر ضرری بهتون رسونده میتونید پیگری کنید .
از این جور ایمیل ها زیاد ارسال میشه.
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
فروش سرور مجازی
مارون هاست
چند ما ه پیش که کارت های بانکی ما هک شد سایت صفحه ساختگی بانکی طرف باهمین مشخصات که دادی بود و حتی هاستش هم از وب رمز میزبانی گرفته بود به انها اطلاع دادم که گفتند قانونی اقدام کنم پلیس فتا شکایت کردم اونا هم تا الان توی پگیری هستند 6 ماه گذشته هنوزی هیچ خبری نشد اگر این اپی واقعی باشه از طرف فرستند باشه از سرور مجازی ایرانی استفاده نکرده باشه ممکنه ای پی مال سرور ایرانی گرفته باشه می تونی پگیری کن
اونجا که شاعر میگه چند تا ایمیل داشته باشین و هر کدوم واسه هر کاری اینجا صدق میکنه
به عنوان مثال : شما یه ایمیل پابلیک داشته باشین ، یه ایمیل واسه امورات با دیتاسنتر و ... ، یه ایمیل شخصی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)