-
June 2nd, 2013, 14:43
-
-
June 2nd, 2013 14:43
# ADS
-
June 2nd, 2013, 14:52
پاسخ : به زودی الکسا و گوگل ایرانی...!!!

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
تا جایی که یادمه من آدم بدقلقی بودم توی بحث ها . اما الان اعلام میکنم دیگه حرفی ندارم

موفق باشی

-
-
June 2nd, 2013, 14:53
عضو دائم
ان داستان قورباغه کر رو شنیدید که افتاده بود تو چاه و دوستاش داد میزدند نمیتونی تلاش نکن تلاش نکن و قورباغه چون کر بود فکر میکرد داد میزنند تلاش کن و برای همین اینقدر پرید تا آمد بیرون!!؟ قضه از این قراره داداش من.. به حرف من و دیگران چی کار داری؟ شما کارت رو کن.. اتفاقا کمبود یک الکسای ایرانی خیلی جاش خالی هست و احساس میشه..
وبگزر رو من روز اول یادمه.. کیا یادشونه؟ مسخرش میکردیم که سایتها خودشون امار گیر دارند کی میاد اینو بزاره؟ هفته قبل یکی خواست بنر بده بزاره تو سایتمون گفت وبگزرت رو بده!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013, 14:55

نوشته اصلی توسط
delta
ان داستان قورباغه کر رو شنیدید که افتاده بود تو چاه و دوستاش داد میزدند نمیتونی تلاش نکن تلاش نکن و قورباغه چون کر بود فکر میکرد داد میزنند تلاش کن و برای همین اینقدر پرید تا آمد بیرون!!؟ قضه از این قراره داداش من.. به حرف من و دیگران چی کار داری؟ شما کارت رو کن.. اتفاقا کمبود یک الکسای ایرانی خیلی جاش خالی هست و احساس میشه..
وبگزر رو من روز اول یادمه.. کیا یادشونه؟ مسخرش میکردیم که سایتها خودشون امار گیر دارند کی میاد اینو بزاره؟ هفته قبل یکی خواست بنر بده بزاره تو سایتمون گفت وبگزرت رو بده!!

اها اینه!!!!!!چیبودن اون کاربرای تازه وارد 50-60 پسته.حالا شد.مدیرا و کاربرای فعال و.... بیاین تو
-
-
June 2nd, 2013, 15:02
عضو انجمن
موتور جست و جوتون چیش سر تر از گوگل هست
که دیگران رو به سمت خودش بکشونه؟
-
-
June 2nd, 2013, 15:03

نوشته اصلی توسط
hack2hacker
نمیدونم!
-
-
June 2nd, 2013, 15:18

نوشته اصلی توسط
hack2hacker
اگه توجه کرده باشین عبارت دانلود نرم افزار x رو وقتی توی گوگل سرچ میکنین میبینین ک مثلا سایت میهن دانلود میاد و وقتی دوباره عبارت y رو سرچ میکنین بازهم میهن دانلود میاد(میهن دانلود ک میگم منظورم سایتای پر بازدیده.دانلود ها - پی سی دانلود - ای اف دانلود - ...)و وبلاگها و سایت های کم بازدید زیاد مورد توجه قرار نمیگیرند.یکی از برتری های موتور جست و جوی ما اینه ک سایتای کوچیک رو هم میبینیه و اونا رو هم توی نتایج جست و جوی شما قرار میده.از دیگر خصوصیاتش سرعت بیشترش نسبت ب گوگله.گوگل چون از سایتای بی شماری پشتیبانی میکنه و اونا رو توی دیتابیسش داره سرعتش کمه.البته از سرور های قدرتمندی استفاده میکنه ک خیلی سرعتش خوب شده ولی خوب ما سعی کردیم ک خیلی سرعتو بالا ببریم.ویژگی دیگش اینه ک سیستم ایرانیه و سایتای ایرانی بیشتر دیده میشن تا سایتای خارجی
موفق باشید
-
-
June 2nd, 2013, 15:22
گوگل روزانه چیزی حدود 53 میلیون دلار در آمد داره.. این عدد رو به ریال چینچ کنید تا یه ذره عمیق تر به کاری که می خواید شروع کنید فکر کنید..
-
-
June 2nd, 2013, 15:25

نوشته اصلی توسط
shazo
گوگل روزانه چیزی حدود 53 میلیون دلار در آمد داره.. این عدد رو به ریال چینچ کنید تا یه ذره عمیق تر به کاری که می خواید شروع کنید فکر کنید..
16 سال هم گوگل کار کرده و دارای بیشتر از 10 ملیون کارمند و ریسلره این رو هم چنج کنین تا یه ذره بفهمین من چه خرجی دارم میکنم و چه ریسک بزگیه!
-
-
July 28th, 2013, 16:04
دوست عزیز چقدر پول باید پرداخت بشه که 1درصد از سهام این پروژه رو بخرم؟! :|
-