من دنبال یه سرور هستم که وقتی شبا می خوابم، خیالم راحت باشه که تا صبح روز بعد هزارتا اتفاق برای وب سایت پیش نمی یاد.
اول اینکه آیا mihanwebhost.com و parsdata.com رو تایید می کنید؟
دوم اینکه کدومشون برای هاست اشتراکی بهتره؟
من دنبال یه سرور هستم که وقتی شبا می خوابم، خیالم راحت باشه که تا صبح روز بعد هزارتا اتفاق برای وب سایت پیش نمی یاد.
اول اینکه آیا mihanwebhost.com و parsdata.com رو تایید می کنید؟
دوم اینکه کدومشون برای هاست اشتراکی بهتره؟
شما قیمت ها رو دیدید که این 2 دو با هم مقایسه میکنید؟
پارس دیتا 1 گیگا بایت فضا رو سالانه حدود 300 هزار تومان میده در این تقریبا 10 برابر قیمت میهن وب هاست می باشد...
مقایسه این 2 صحیح نیست پارس دیتا فعالیت دولتی داره و میهن وب هاست بیشتر شخص و خصوصی فعالیت میکنه
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
پارس دیتا رو من قبلا ازشون سرویس داشتم، مناسب نیستن، فقط بدرد ادارات و سازمانها میخورن که پول مفت دارن، ما که اون زمان آخرش رفتیم روی نت افراز
قیمتهای پارس دیتا فوق العاده بالاست و امکاناتشون فوق العاده محدود
موفق باشید
...
میهن وب هاست سرورش از هتزنر یعنی آشغال ولی پشتیبانیشون خوبه سعی کنید هاستی بگیرید که سخت افزار سرورش از برندهای روز دنیا باشه
در مورد پارس دیتا هم به دردتون نمی خوره
از ****** سرویس بگیرید. البته قیمتش بالاست ولی پشتیبانی و کیفیتش حرف نداره. تیکت زیر 2 دقیقه هر موقع شبانه روز جواب میدن. تلفن ، ایمیل، sms هم در اختیارتونه. بکاپ رایگان هم داره. کیفیتش هم دیگه جای بحث نداره.
کیفیتشون مهمه، کدوم یکی کیفیت بهتری دارهشما قیمت ها رو دیدید که این 2 دو با هم مقایسه میکنید؟
خدمات نت افزار چطوره؟ما که اون زمان آخرش رفتیم روی نت افراز
خودم یبار چوب هتزنر رو خوردم! چون خدمات دهی به شرکتای ایرانی رو بدون اطلاع قطع کرد و سایتهای من برای مدتی از دسترس خارج شدن.میهن وب هاست سرورش از هتزنر یعنی آشغال ولی پشتیبانیشون خوبه سعی کنید هاستی بگیرید که سخت افزار سرورش از برندهای روز دنیا باشه
کدوم شرکت سخت افزار روز دنیا رو داره؟
به نظر من که میهن هاست هم قیمت هاش از همه جا مناسب تر است هم کیفیت هاستینگ و پشتیبانی عالی داره
اگر هاست برای سایت پربازدید می خواید از سرور ورک می تونید تهیه کنید لود فوق العاده ای هم داره
Serverwork
من الان از میهن وب هاست سرویس دارم، از کیفیتش 100% راضی ام ولی پشتیبانیش ضعیفه و فقط ساعات اداری و اون هم یکی دو ساعت بعد جواب میدن.
ولی من تاحالا از سرعت و کیفیت سرویس هاش راضی ام.
قیمتش هم که خیلی مناسبه
پارس دیتا![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)