آقایون عزیز، خب این کار تقریبا غیر ممکن هست، چرا که اگر تمام بچه های اینجا سرمایه شون رو روی هم بزارن هم باز به سرمایه ی اولیه ی یکی از این دو شرکت نخواهد شد
بله، اگر پولتون در حد بیل گیتس هست مطمئن باشید حتما موفق خواهید شد ...
آقایون عزیز، خب این کار تقریبا غیر ممکن هست، چرا که اگر تمام بچه های اینجا سرمایه شون رو روی هم بزارن هم باز به سرمایه ی اولیه ی یکی از این دو شرکت نخواهد شد
بله، اگر پولتون در حد بیل گیتس هست مطمئن باشید حتما موفق خواهید شد ...
...
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
در این زمانه برای موفقیت باید ایده جدید داشته باشید
نه کپی برداری
اونم کپی برداری از شرکت های بزرگ که توان رقابت باهاشون در حد صفر باشه
اما میخوام در مورد این قضیه که فلان جا کارمنداش ایرانیه و همه جا مد شده تا یه چیز خوب میبینند میگن کارمندش ایرانی
لطفا به این نقطه توجه کنید
مثلا من یک مثال خیلی خیلی ساده بزنم
الان xlhost یکی از بهترین دیتاسنترهای دنیا به حساب میاد ایا اقای خراجی این سرمایه رو توی ایران بکار میبرد و توی ایران دیتاسنتر میزد بنظرتون موفق میشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه به هیچ عنوان موفق نمیشد پس ایزانی بودن ملاک نیست کجا بودن ملاکه
برنامه نویسی دانستن مهم نیست برنامه حسابی نوشتن ملاکه
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
بله، درسته، در همین ایران خودمون هم اولین فرومهایی که زده شد، خیلی گرفتن و الان هم همچنان دارن میتازن، چرا؟
چون "اولین"ها بودن، اما الان خیلی چیزا اشباع شده
مثل اینه که یکی بیاد بگه من میخوام راهنمای همشهری بزنم، بله میشه، اما حتی روزنامه هایی مثل ایران و کیهان هم نمیتونن دیگه به گرد پای راهنمای همشهری برسن
چون جا افتاده دیگه بین مردم
...
سلام درسته حرفاتونو قبول دارم.وب هاستینگ تاک،مجید آنلاین و... دارن خیلی خوب میتازن و میرن جلو چون وقتی کسی هیچ انجمنی توی ایران ندیده بود و هیچ انجمنی به زبان فارسی هنوز نیومده بود اونا انجم زدن.خوب الان الکسا و گوگل فارسی.اینارو کی زده توی ایران؟موتور جست وجوی اختصاصی چند نفری زدن ولی محدوده.مثلا سایت میهن دانلود و دانلودها و یه چندتا سایت معروف دیگه توشه!
موفق باشید
میشه بپرسم چقدر سرمایه کنار گذاشتین برای این که با گوگل بینگ یاهو رقابت کنید ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)